Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Nero (https://forum.cdrinfo.pl/f57/)
-   -   język polski (https://forum.cdrinfo.pl/f57/jezyk-polski-71323/)

Mumin 24.04.2007 10:02

jęz polski

Cytat:

Napisany przez joujoujou (Post 768447)
Nikt Cię nie zmusza do kupowania, nie jesteś zadowolony - są inne produkty. :fiu:

A że instrukcji brak - cóż, nie pierwszy to i na pewno nie ostatni raz. :glaszcze:

Nikt mnie nie zmusza do kupowania - to fakt
Tylko że nie wybrałbym tego programu gdyby było napisane że muszę sobie dokupywać podręczniki.
w takim wypadku można ściągać coś free z internetu.
Co do języka zwracam honor, po wgraniu nakładki ściśgniętej z nero7 jest dużo lepiej.
Ale brak instrukcji to ciagle dyskwalifikacja!!!
I nie jest dla mnie argumentem czy ktoś mnie do czegoś zmusza czy nie, program, sprzęt elekroniczny wprowadzony na rynek polski powinien mieć instrukcje w języku polskim.
Jestem ciekawy w jakiej wersji sprzdają program np. u żabojadów, podejrzewam że z piękną grubą ksiązką

loki7777 23.04.2007 19:29

tylko ze brak instrukcji pl nie jest zgodny z polskim prawem:)

joujoujou 23.04.2007 18:43

Nikt Ci***281; nie zmusza do kupowania, nie jeste***347; zadowolony - s***261; inne produkty. :fiu:

A ***380;e instrukcji brak - c***243;***380;, nie pierwszy to i na pewno nie ostatni raz. :glaszcze:

Mumin 23.04.2007 12:45

język polski

Cytat:

Napisany przez icemac (Post 768139)
czyżby p2p :P

a tak na serio to chyba nie ma zbytniej filozofii w obsłudze po angielsku :hmm:

nie chodzi mi o filozofię tylko o traktowanie klientów, nigdzie na opakowaniu nie było informacji że nie ma polskiej wersji językowej.
I nawet nie o wersję mi chodzi tylko o instrukcję obsługi po polsku !!!!!
nie rozdają programu za free więc jak biorą kasę to minimum obsługi klienta powinno być. Nawet nie można sciągnąć z netu
jeszcze lepiej jak wyślecie maila do firmy; automat odpowiada zwrotnie po niemiecku!!!

Sunna 23.04.2007 12:23

Jak to nie ma ?
Zobacz sobie na dobreprogramy.pl
Do kazdego proga po ang sa prosby o polska wersje, chocby nie wiem jak prosty byl w obsludze.

icemac 23.04.2007 11:08

Cytat:

Napisany przez Sunna (Post 768135)
A co na to dystrybutor ?

czyżby p2p :P

a tak na serio to chyba nie ma zbytniej filozofii w obsłudze po angielsku :hmm:

Sunna 23.04.2007 11:04

A co na to dystrybutor ?

Mumin 23.04.2007 10:48

język polski

No właśnie jak to jest z tym jeżykiem polskim. Jak to jest że program sprzedawany na rynku nie ma nawet instruckcji obsługi w naszym jeżyku?? czy gdzięś to można ściagnąć??((

silesiaster 17.04.2007 14:32

język polski

Witam

Ostatnio zakupiłem NERO 7 premium reloaded i w instrukcji opisane jest ze obsługuje język polski w opcjach wybieram język polski ale w poszczególnych pod-programach(modulach) jak NERO vision nie jest nic przetłumaczone tylko dymki z informacjami czasem wyskakują po polsku. Jak to jest z tą obslugą języka polskiego?

pozdrawiam

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:53.