![]() |
jęz polski
Cytat:
Tylko że nie wybrałbym tego programu gdyby było napisane że muszę sobie dokupywać podręczniki. w takim wypadku można ściągać coś free z internetu. Co do języka zwracam honor, po wgraniu nakładki ściśgniętej z nero7 jest dużo lepiej. Ale brak instrukcji to ciagle dyskwalifikacja!!! I nie jest dla mnie argumentem czy ktoś mnie do czegoś zmusza czy nie, program, sprzęt elekroniczny wprowadzony na rynek polski powinien mieć instrukcje w języku polskim. Jestem ciekawy w jakiej wersji sprzdają program np. u żabojadów, podejrzewam że z piękną grubą ksiązką |
tylko ze brak instrukcji pl nie jest zgodny z polskim prawem:)
|
Nikt Ci***281; nie zmusza do kupowania, nie jeste***347; zadowolony - s***261; inne produkty. :fiu:
A ***380;e instrukcji brak - c***243;***380;, nie pierwszy to i na pewno nie ostatni raz. :glaszcze: |
język polski
Cytat:
I nawet nie o wersję mi chodzi tylko o instrukcję obsługi po polsku !!!!! nie rozdają programu za free więc jak biorą kasę to minimum obsługi klienta powinno być. Nawet nie można sciągnąć z netu jeszcze lepiej jak wyślecie maila do firmy; automat odpowiada zwrotnie po niemiecku!!! |
Jak to nie ma ?
Zobacz sobie na dobreprogramy.pl Do kazdego proga po ang sa prosby o polska wersje, chocby nie wiem jak prosty byl w obsludze. |
Cytat:
a tak na serio to chyba nie ma zbytniej filozofii w obsłudze po angielsku :hmm: |
A co na to dystrybutor ?
|
język polski
No właśnie jak to jest z tym jeżykiem polskim. Jak to jest że program sprzedawany na rynku nie ma nawet instruckcji obsługi w naszym jeżyku?? czy gdzięś to można ściagnąć??((
|
język polski
Witam
Ostatnio zakupiłem NERO 7 premium reloaded i w instrukcji opisane jest ze obsługuje język polski w opcjach wybieram język polski ale w poszczególnych pod-programach(modulach) jak NERO vision nie jest nic przetłumaczone tylko dymki z informacjami czasem wyskakują po polsku. Jak to jest z tą obslugą języka polskiego? pozdrawiam |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:53. |