![]() |
SZUKAM programu do opóźnionego startu ...
danych programów po uruchomieniu systemu.
Dokładnie chodzi mi autoconnect, który wywala błąd iż "połączenie jest już wybierane" po tym jak modem się zsynchronizuje (jakiś czas po uruchomieniu windy - przed formatem było OK bo dużo śmiecia się ladowało) np. 20sekund po tym jak system wstanie uruchamia się dopiero autoconnect dzięki |
A nie mo***380;esz go wywali***263; z autostartu i uruchamia***263; r***281;cznie ?
|
Cytat:
jakiś leniwy jestem :D |
No tak. Pomyli***322;o mi si***281; z innym programem, dopiero teraz w Google sprawdzi***322;am co to.
|
Ilość załączników: 1
Mam coś takiego na drugim komputerze. Później sprawdzę i podam nazwę. Program sprawuje się całkiem nieźle, chociaż teraz - po reinstalacji systemu - jeszcze nie mam potrzeby stosować.
---- EDIT Okazało się, że tutaj też go mam (chyba). Rzuć okiem na załącznik, czy zdaje egzamin. |
a jak ustawi***263; w nim parametry, aby dany program startowa***322; p***243;***378;niej ??
|
a nie prosciej napisac sobie skrypt batchowy? :D
Cos jak: Kod:
TIMEOUT 20 |
testuj***281; :P
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
ice zrob tak ;-)
Zadoisz sobie to Załącznik 39327 Teraz rozpakuj i stworz nowy plik tesktowy. Nadaj mu nazwe start.bat. Otworz go w notatniku i wpisz w niego Cytat:
Cytat:
Teraz dodajesz skrot do tego .bat'a do autostartu i po klopocie ;p |
Cytat:
Kod:
PING 1.1.1.1 -n 1 -w 20000 >NUL PS - lite zawiodles mnie - idziesz na latwizne. |
Oczywiscie to 20000 to w ms'ach podane jest [To co REi zaczitowal ;p]
http://www.robvanderwoude.com/index.html - Bajer REia ;p |
@Rei
w***322;a***347;nie co***347; mi nie dzia***322;a***322;o (( |
Cytat:
Kod:
@ECHO OFF |
zastosowa***322;em spos***243;b Piterniela i dzia***322;a :piwo: dla Was :) i zielone jak mi blokad***281; czasowa zdejm***261; :D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:06. |