![]() |
Pioneer DVD-RW DVR-K17RS
Witam Wszystkich...
Niedawno kupiłem sobie notebooka,ma on w sobie napęd optyczny Pioneer DVD-RW DVR-K17RS.Czy ktoś z was mógł by mi doradzić jakie ASPI zainstalować?...sprawdzałem w NERO i wiem że coś jest nie tak bo się pali na pomarańczowo:( ...a jeszcze co z firmware do tego napędu?....bo na necie nic nie znalazłem... Za podpowiedzi z góry dziękuje:) |
Witam, mam ten sam problem co kolega wy***380;ej. U mnie w r***243;***380;nych programach p***322;yta TDK DVD-R nagrywa si***281; w ok 30 minut. Co jest dla mnie nie poj***281;te, bo jest to p***322;ytka x8. Czy da si***281; co***347; z tym zrobi***263;. System operacyjny to Windows Vista a nap***281;d taki sam jak wy***380;ej. Z g***243;ry dzi***281;ki za pomoc
|
|
Odświeżę temat.
Mam podobny problem z tym samym napędem. Posiadam lapka Acer Aspire A 5710G - Core 2 Duo 1, 66 Ghz, 2 GB RAM, HDD 160 GB. DMA włączone, dysk pofragmentowany, Vista z najnowszymi aktualizacjami. Do nagrywania używam CD Burner XP Pro w najnowszej wersji. Płytę TDK - DVD-RW x 6 nagrywa w 14 minut. CD x 24 też, coś koło tego. Mało wiele, jak nagrywam pełną płytę. Gorzej, jak tylko część. Wczoraj nagranie 1,36 GB na tej TDK zajęło mu około 6 minut. Z Nero było wszystko ok, a z tym programem są problemy. Sam już nie wiem. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:37. |