![]() |
od¶wieżanie toc w swapie 3.8
witam,
mam problem z "od¶wieżeniem", zmniejszeniem obrazu iso gierki zgranej z orginału second sight.mianowicie wiem że trzeba:albo przerobić programem (i tu pytanko 1 jakim najlepiej i gdzie go pobrać?)albo najpierw wsadzić swapa. potem orginał i podmienić na kopie blablabla...sęk w tym że wykonuj±c krok po kroku instrukcje z tego forum i nie tylko, na swapie 3.8 i ps2 slim, bynajmniej mi to nie działa...po włożeniu swapa laser zostaje "zamrożony" i czeka na kopie, wsadzam orginał i nic,zadnej komendy czegokolwiek...a jak wczisne 2x x to odpala sie gra z orginału... czy kto¶ kto ma swapa 3.8 i gierki wieksze objetosciowo niż płyta sm moze mi podpowiedzieć co jest grane? tylko prosze o odpowiedzi znane z praktyki a nie z teori bo o tej to sie już po dziurki naczytałem...prosze o pomoc..:help: |
Opieram się tylko i wył±cznie na Swapie 3.8 (nie używam, ale swego czasu odpalałem go z memorki, żeby sprawdzić cheatowanie w grach).
Więc: 1.) W menu głównym, czyli nie tym od bootowania gier tylko głównym, tym od razu po zabootowaniu SM, otwierasz klapkę/wysuwasz tackę. 2.) Wkładasz oryginał o wiekszym TOC niż swap 3.) Zamykasz/zasuwasz. Na dole, na pasku pojawi się "refreshing TOC" i czekasz. Ja się na Swapie nie znam - nie używam. U mnie gry bootuje modchip, więc możliwe, że w Slimie trzeba jak±¶ blokadę zdj±ć, aby od¶wieżyć ten nieszczęsny TOC, nie wiem. Desden się z tym mocuje od lat, więc jak zajrzy na forum to pewnie napisze co¶ więcej. |
A tak samo z fifa street 2 można zrobić.Mi sie pojawił ten refreshing TOC,ale za każdym razem trzeba wkładać orginał.Przypominam że gra potrzebuje patcha który wgrałem w obraz iso gry(innym działa,ale mi nie:( )
|
o jejku na stronie swapa w pdfie tez jest opisane...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:42. |