![]() |
Czy bylbys w stanie zaakceptowac...
tak, a czemu nie? |
a jeszcze jak tak ***322;adnie ***347;piewa jak Elton :D
|
ja tego chcialem? ja zadalem proste pytanie nie prosilem o opini o homoseksualistach tylko o inna sytuacje
Cytat:
znajomosc z krolowa niewiele ci pomoze... gej nie moze nosic tytulu sir? a niby dlaczego? czlowiek jak czlowiek |
Cytat:
ale natomiast ot jeden gey niedawno zostal "Serem" dla przykladu, taki piosenkarz w okularach E. John sie zwie i nie tylko on, widac geye moga zostac "Serami" w Brytolii a biale murzyny nie... dziwna tam ten kraj i obyczaj... huga buga huga buga... |
Cytat:
|
a mnie ten temat juz drazni
dlaczego? pytanie jest proste, a niektorzy pisza o manifestacjach, pokazywaniu sie "to ja jestem gej" itd itd no ale nic, czytamy dalej :D |
Czy bylbys w stanie zaakceptowac....
ja osobiście nie mam styczności z taką grupą osób więc cieżko będzie obiektywnie stwierdzić jak by to było...
nie mniej jednak wydaje mi się (czysta teoretyzacja), że nie miał bym problemów z zaakceptowanie takiego faktu. |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
A przepraszam "Ser", ten Jaworzno-Londyn to gdzie sie znajduje? Jest Lądek, Lądek Zdrój, ale Jaworzno-Londyn to nie ma takiego miasta. |
Cytat:
:P Strasznie mnie ten temat bawi :D PS zachowania homoseksualne wsrod zwierzat sa napwno spowodowane brutalnymi filmami w TV :D |
Cytat:
Nadal sadze ze temat jest bez sensu... napisz o czyms o czym nie masz pojecia.... jak sie okaze kumpel takowym to powiem... narazie mam wszystkich normalnych... bo co jak co normalne jest tylko hetero (tak jak natura chciala).... A to czy jest, czy nie. Sprawa kazdego. Byle nie przy mojej skromnej osobie... |
|
A ja nie znosz***281;, jak kto***347; je***378;dzi rowerem publicznie.
Rzygam na taki widok. Nie obchodzi mnie, co kto ma w si***322;owni - ale tak na mie***347;cie? MSPANC |
Dopiero teraz zobaczy***322;em ten temat.Ale jazda.
Jedynie @Ed na pocz***261;tku napisa***322; sensown***261; wypowied***378;.Jak kto***347; ju***380; jest taki to niech siedzi cicho , nie afiszuje si***281; z tym i nie w***322;azi mi w drog***281;.Jego sprawa czy lubi by***263; brany w stalowy u***347;cisk nied***378;wiedzia, nie moja.Nie musi wszystkich dooko***322;a raczy***263; swoj***261; orientacj***261;.Osobi***347;cie jestem wrogiem wszelkich parad r***243;wno***347;ci i rzygam na widok poprzebieranych facet***243;w i do tego ca***322;uj***261;cych si***281; publicznie.(mam gdzie***347; poprawno***347;***263; polityczn***261;, nie wstdz***281; si***281; swoich pogl***261;d***243;w) |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:10. |