![]() |
Nowy CloneCD 4.0 beta 9
Czy nie sądzicie, że tak bardzo poszli autorzy programu w upraszczaniu go, że aż przesadzili (gdzie się podziały ręczne ustawienia opcji zrzutu płyty na dysk), jak dla mnie jest tak prosty, że aż nieczytelny.
|
ej, to beta ;D
napisz ze cos nie jest tak jak byc powinno, a moze uwzgledia Twoja uwage ;) |
U mnie wyskoczylo za moje LG 8080B jest niekompatybilne
|
fajne ! jaka ikona owcy! ;D dziala jak 3.3.4.1
|
....może ja tego nie umiem ustawić:) albo coś innego ,ale nie widze ustawień zrzucania płyty na dysk???W ogóle nie mam tych opcji???
|
no chyba nie ma, ja wrocilem do 3.3.4.1
ale jesli ich rzeczywiscie nie ma (a sadze, ze wlasnie tak jest) to sciema to juz nie jest CLoneCD |
Ja też wracam do 3,3,4,1 a ikonę owieczki sobie zostawię:))))))
|
Chłopaki wszystkie opcje do ustawiania są pod prawym przyciskiem myszy tzn: kliknij PPM na ikonce napędu wewnątrz Clona4.0,a tam Edit,New itd
|
Klikamy prawym prz. myszy na ikonkach napedów no i oczywiscie na przedstawionych ikonach trybów nagrywania- audioCD,dataCD,gameCD itd.
Sorry za łopatologie!!! |
http://www.cdrinfo.pl/cdr/soft/clonecd/clonecd4.php3
Pozdrawiam Misiek4 |
Misiek4.... ja te poprzednie posty pisałem gdy porad jeszcze nie było na stronie cdrinfo,więc niektórzy mogą sobie pomyślec że sie wymądrzam,(A tak w ogóle to atmosfera na forum ostatnio nie za bardzo)
|
Nie wymadrzasz sie :). Ale tak czy siak forum jest wlasnie po to, zeby sie na nim wymadrzac :)) Co do atmosfery to cisnienie jest w normie, lekkie zachmurzenie ale opadow brak ;)
Pozdrawiam Misiek4 |
Dzięki,ale mnie sciemniło nawet, nie pomyślałem żeby kliknąć prawym przyciskiem myszy:))))))
|
Cytat:
|
Iiii tam. Jakieś ciągle nowe wersje. Jak windozy.
Ja osobiście nie instaluję ciągle nowych wersji. Tym bardziej, że stare dobrze działają :) Reasumując - sądzę, że część osób zostanie przy wersji 3.3.4.1 Pozdrawiam |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:53. |