![]() |
The Lord of the Ring Online: Shadow of Angmar
a no właśnie, zastanawiam się nad kupnem tej gry, czy można ją wcześniej jakoś przetestować? Wiem że do Edycji Specjalnej dodawany jest 7 dniowy klucz, czy ktoś zamówił taką edycję? Gra może być ciekawa ale nie chcę wydawać 100zł na grę co do której nie jestem pewien. W ogóle, co o niej myślicie? Warto kupić?
|
Lamisz! Wracaj do GW! :P
|
Cytat:
|
Kurcze, gdyby***347; napisa***322; wcze***347;niej to bym Ci wys***322;a***322; kod do Bety.
Ja czekam na Warhammera online, to b***281;dzie jedyna konkurencja dla WoW'a wg mnie. |
Cytat:
Poza tym kupilem maka i jestem w trakcie przerabiania PC na konsole do gier :D tak zebym nie musial interfacu winzgrozy ogladac ^^ PS. Ty sobie nie zdajesz sprawy jaka mnie ostatnio chec na GW naszla kiedy przypadkiem trafilem na filmik z GW na YT :( |
Eh lamki lamki.... Ja nawet z WoWa wr***243;ci***322;em pograc dervishem a was nie ma ;p
|
Cytat:
|
Milcz lamko bo cie moj shaman z dervishem dojedzie ;D Nawet Ukf ze mn***261; wr***243;ci***322; z WoWa ;p
|
D***322;ugo nad tym my***347;la***322;em i postanowi***322;em zam***243;wi***263; LotRO Shadows of Angmar. Ciekawe czy b***281;dzie fajne?
|
Cytat:
|
Cytat:
Poza tym jak przesuwali przesy***322;k***281; co zapewne po jakim***347; czasie prze***347;l***261; jaki***347; ma***322;y prezencik, tak jak to robili w przypadku GW Nightfall i NWN2 |
Prezencik to zrobili taki, że wysłali przesyłką kurierska na ich koszt. Pisze wysłali bo podobno już wysłali (tak pisze na stronce). Teraz pozostaje tylko czekać na przesyłkę.
|
Wczoraj w końcu dostałem gierkę i już nabiłem 6 lvl. Gra jest bardzo fajna i co najważniejsze nie ma wielkich wymagań sprzętowych (poszła na moim gracie sprzed 5 lat z rozwalającą się stopniowo grafą ;d). Bardzo polecam!!
Pozdro dla wszystkich!!!!!!!!!!!! |
Cytat:
|
No, wreszcie mam LotR Online! Musze przyzna***263; ***380;e zaskoczy***322;a mnie ta gra, pozytywnie oczywi***347;cie. Jakby kto***347; chcia***322; 7 dniowy trialowy kluczyk to m***243;wi***263; (dam tylko osobom kt***243;re maj***261; ju***380; pewien sta***380; na forum).
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:36. |