![]() |
PS2 Slim + PSX
Witam. Mam problem stosuje się według tego poradnika http://konsole.cdrinfo.pl/artykuly/P...ePSX/index.php
I mam pytanie. "Po zatwierdzeniu znów jesteśmy w Button Setting. Zjeżdżamy na sam dół, aby zatwierdzić ustawienia klikając "OK" (które będę już zapisane na karcie pamięci). Po pomyślnym skonfigurowaniu programu, "pod kwadratem" ukaże się opcja: "PS2 Browser"." Na jakiej karcie pamięci to sie ma zapisać? Bo mi wyskakuje Save Failed czy coś w tym stylu i jak w końcu naciskam ten kwadrat lub inny z ustawionych guzików to wyskakuje mi okno że proszę włożyć dysk PS lub PS2. Pomocy!! |
Karta dla PS2 oczywi***347;cie. Nie wiem jak ty sobie wyobra***380;asz zapis na memorce dla PSXa.
Tutorial jest dla du***380;ych PS2, a nie Slim. Gdyby***347; przejrza***322; komentarze przeczyta***322;by***347;: Cytat:
|
Dzi***281;ki.
Mam jeszcze jedno pytanie. Jak na tej kombinacji save'owa***263; gry z PSX? Bo raczej na memorce z ps2 si***281; nie zapisze prawda? Je***380;eli program si***281; zapisuje na PS2 MC to gre na czym? |
Na karcie od PSXa Einsteinie :taktak: Czytałeś instrukcję obsługi do PS2? - polecam jej lekturę ;]
|
Jeszcze raz dzi***281;ki :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:03. |