![]() |
O zabezpieczenie pytałem ponieważ nie wiem czy to nie jest przypadkiem jakaś reedycja pod nowe OSy. A jak tak to pewnie na dzień dobry jakiś SecuRom, SafeDisc czy inne świństwo. Jak już kupuję grę to nie chcę mieć z nią problemów.
W wersji PL jest polski dubbing? |
Na xp problemow miec nie bedziesz.
Zabezpieczone moze byc tactics, choc niczym szczegolnym o ile w ogole cos bedzie. Wersja pl zasadniczo od angielskiej sie rozni zastosowanym jezykiem, np nie uswiadczysz w polskiej londynu, jak juz to ladek. Inne patche, mody sa dostepne. Ale zdaje sie ze mozna wedrowac jakimis patchami z wersji do wersji. Poza tym to niczym o czym bym wiedzial. Do tactics prawdopodobnie bedziesz potrzebowal 'steal patch' czy jakos tak. Mialem wersje z jakiejs gazety i musialem to instalowac. Jesli jest inaczej niech mnie ktos poprawi. |
Tak przy okazji: ;)
Kojarzy ktoś czy Saga Fallout nie jest zabezpieczona jakimś łajnem? A i czy nie będę mieć z nimi problemów na XP? Czym się różni cover wersji angielskiej od polskiej? Jak patrzę po aukcjach to wszyscy wklejają te same, a jedni piszą że wersja pl inni en. Zgłupiałem. :ysz: |
:wow: mój brat kupił zaraz po premierze za 80zł
może coś z tych: http://www.gameburnworld.com/gp/game...fallout3.shtml |
posłodziłbym go ale nie ma rodzyna do wersji pl, przynajmniej żaden z GCW nie działa :/ LUDZIE szlag mnie trafia mam ORYGINAŁ za 150zeta który nie działa a piratez działa :|
|
Dlatego tak mało osób kupuje oryginalne gry i dlatego granie na PC staję się coraz bardziej uciążliwe.
--- W każdym razie jestem już po około 100 godzinnej sesji z tą grą. Napiszę to znowu: za dużo Obliviona w Oblivionie, tfu... w Fallaoucie. ;P Do tego bugi, które mogą doprowadzić do białej gorączki. Dlaczego po queście Crowleya, hołota z Republic of Dave do mnie strzela to nie wiadomo. Dlaczego ta gra potrafi mi się zawiesić na kilka minut? Dlaczego w schronie 108 w określonych miejscach, ekran robi się fioletowy a ja teleportuję się do schronu 101 i wydarzeń z początku gry? Dlaczego zostawione przedmioty na podłodze czasami znikają?. Dlaczego, dlaczego, dlaczego... Dlaczego wersja dla PS3 nie ma dodatków? Dlaczego dodatki na X360 kosztują majątek, a na PC są za free? Dlaczego, dlaczego, dlaczego... Jak dla mnie to gra na maksymalnie 8-/10 (duży + za postać Harolda :czar:). |
Daj mu rodzynka.
|
normalnie szlag mnie trafia, mam fallouta 3 pl oryginała ,pirat angielski chodzi , polski oryginał nicholere, zadnego emulatora nie mam jedyny soft to nero, cały czas woła o płyte
|
Właśnie stuknęło mi 25h gry. Jestem, można by rzec, w połowie gry.
Niestety w moim odczuciu Fallout 3 to post nuklearny Elder Scrools i to niestety na dodatek Oblivion. Questy nie najgorsze, ale wdziera się monotonia. Rozmieszczenie lokacji na mapie jest zrobione z głową, niestety są one do siebie bardzo podobne - brakuje jakiś specyficznych, charakterystycznych tylko dla tej konkretnej miejscówki, obiektów. To samo z teksturami. Tak samo z przeciwnikami (może z jednym wyjątkiem jak na ten czas gry w postaci 'królowej mrów'). Mniej perków, połowa bezużyteczna, masa ułatwień dla casuali (od kiedy cRPG są dla nich? niepotrzebny zabieg...). Jak zwykle w cRPGach: postacie bez wyrazu, bez charyzmy, bez emocjonalne, z kilem w dupie, dziwną gestykulacją i parkinsonem. Pomimo tych wszystkich gorzkich słów, jest to jedna z niewielu gier - i to już od dawna, w którą chce mi się grać - tak jak dawniej - od rana, aż po zmierzch - papu, do wyra, a następnego dnia replay. Po nowym 'Falałcie' oczekiwałem po prostu więcej. |
TU: http://fallout.bethsoft.com/pol/info/faq.html sa oficjalne wymagania sprzetowe. Ja sie "lapie" w 100%.
Czy polska premiera tez bedzie 30.10? |
hey, takie pytanie 'nii z gruchy nii z pietruchy' czy gra zadzia***322;a na xp2200, 2gb, X800Gt? jakby ktos testowa***322; na podobnym sprzecie niech da zna***263; ,tnx
|
Cytat:
|
http://www.gametrailers.com/player/42026.html
GameTrailers, jak ma w zwycaju, przygotowa***322;o kolejn***261; cz***281;***347;***263; ich growych retrospekcji, tym razem, o Fallout z okresu paleozo--, e, nie, prebethesdowego. Polecam! |
Cytat:
Podoba mi się nowa forma, trochę jak by KOTOR (który mnie wciągnął). Jeżeli storry będzie ciekawe lub nawet przeciętne to 'przełknę' tą część bez marudzenia. Najważniejsze by nie miała rażących błędów, to najbardziej zabija grywalność. |
Rzut izometryczny to bylo cos.
A te kolory. ehhh |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:54. |