![]() |
Cytat:
jakie trzy plytki, nie lapie ewentualnie jeszcze Alcoholem mozesz to wypalic 'Kreator nagrywania...' klikasz 'Przegladaj' wskazujesz plik z obrazem 'Planescape Torment(...).CCD' i jazda |
Ehh... w Clone CD moglbym juz wypalic, gdyby nie to, ze wszystkie moje trzy plytki juz mam zajete , a komp nawet tego nie widzi. To napewno przez proby wypalenia obrazu w Nero. Plytka zajeta, a komputer nic nie widzi.
|
Nagraj przy pomocy clone cd. Jest 21 dniowa wersja demo.
|
Hmm... nie udalo sie... w ImgBurn tez widzi ze CCD ma tylko 1 KB.Nero i ImgBurn widza wszystkie rodzaje plikow lacznie z CCD ale nie wiem ktory z nich mam wypalic?I nie wiem co z tymi pozostalymi plikami SUB i IMG.
|
Jako dane zawarte w obrazie,a wiec tu tkwil problem. Ok wielkie dzieki za pomoc :spoko:
|
IMG obraz
SUB informacje o subkana***322;ach CCD informacje o typie obrazu itp. Po szersze informacj***281; odsy***322;am do FAQ |
Chcesz zarchiwizowa***263; obraz jako obraz, czy jako dane zawarte w obrazie? :pytanie:
Bo je***347;li to drugie, to nie t***281;dy droga, nero nie obs***322;uguje obraz***243;w clone CD. :nie: Wypal obraz z imgburn'a. :taktak: |
Który obraz płyty nagrać?
Mam taki maly problem z obrazami plyty.Otoz chce nagrac obraz plyty a ten sklada sie z trzech plikow:
http://tomektz.w.interia.pl/obrazy%20plyt.bmp typy plikow to (od gory): -CCD -IMG -SUB i nie wiem czemu IMG zajmuje mi 821 MB a CCD - 1 KB, wiec ktory plik mam nagrac, a moze wszystkie trzy? Prosze o pomoc |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:47. |