![]() |
Nowy Safe Disk
mam pytanie chcialbym przegrac gre zabezpieczona nowym safe diskiem "Twierdza" jednak moja nagrywarka tego nie zrobi ale znalazlem w sieci cracka ktory doskonale dziala, problem w tym ze chcialbym go wrzucic na plytke przegrana moja nagrywarka ale nie wiem jak to zrobic tak zeby byla instalka + *****, plizz help
|
uzyj programu isobuster wczytaj plik obraz dodaj katalog z crackiem i zapisz zmiany potem wypal
skoro bedzie ***** wiec wszystko potem powinno byc ok ale na wszelki wypadek poprobuj na rw obszerniejszy opis jak to zrobic znajdzie sie wkrotce w faqu |
zrobilem to WinIso 5.3 ale jak chce nagrac to mowi ze plik sub jest inny niz img nie wiem jak to naprawic :(
|
po piersze chcialem sie poprawic chodzilo mi wlasnie o winiso a nie isobustera
a co do postu a czym robisz obraz bo jesli mozesz to zrob nerem odpal winiso dodaj cracka zapisz zmiany potem zmien nagrywarke na image recorder i "wypal" tak jakby jeszcze raz ten obraz (potrzebujkesz troche miejsca :) na dysku) zzmien na twoja nagrywarke i wypal na plytce najlepiej rw wiem ze to dziwnie brzmi ale u mnie jak wypalalem od razu zmieniony obrz to cos sie chraznilo bez wzgledu czy byla plyta zabezpieczona czy nie daj znac czy cos z tego wyszlo |
ok ale powiedz mi jakie ustawic opcje do odczytu w nero bo jak chce zrobic obraz jako cdcopy to mowi ze nie moze skopiowac plikow z cd, to chyba przez ten safedisk jednak nie wiem tore opcje zanaczyc a ktorew nie
odczyt w trybie RAW? ignoruj nieprawidlowy TOC itd... |
W nero chyba nie zrobisz obrazu tej plyty. Nie bawilem sie takimi rzeczami, ale moze da sie cos zrobic po zamontowaniu imaga (z clonecd) daemonem i wtedy probowac dodac tego cracka ???
|
Ja tą gierkę nagrałem LG CED-8080B i chodzi bez problemów :) bez zadnych crackow, co prawda obraz CD sciagnałem z netu :)
|
Cytat:
|
może i był ja tam nie wiem :)
|
Cytat:
|
Do czasu Ci tak będzie działać. Spróbuj tak zrobić np. Hugo alee z oryginałów. Powodzenia
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:31. |