![]() |
Nagrywarka Samsung - problem.
Witam. Kupiłem ostatnio komputer i mam niejakie problemy z nagrywarką
DVD - Samsung. Sprawa wygląda nastepująco: nagrałem kilka plików na płytce DVD - różnych rozmiarów, nainnej nagrywarce - w pracy. Płyta nie została zamknięta. Przy próbie kopiowania (na nowym komp. w domu) plików z nagranej wcześniej płytki na twardy dysk zaczynają sie problemy. Przy kopiowaniu małych plików nie ma problemu natomiast przy próbie przekopiowania plików powyżej powiedzmy 300 MB komputer pod koniec zaczyna sie wieszać i przestaje reagowac. Rozmawiałem z kolegą z pracy i on tez ma podobnie przy zupełnie innej nagrywarce (NEC). Może ktoś ma pojęcie co to jest bo odnoszę wrazenie, że to nie jest wina nagrywarki. Pozdrawiam |
a jak tam z dma - w***322;***261;czone , aspii zainstalowane, firmware najnowszy w nagrywarce ???
p***322;yta jaka***347; dobra czy typu mediatech :szczerb: |
[QUOTE=- Deckard -;777929]a jak tam z dma - włączone , aspii zainstalowane, firmware najnowszy w nagrywarce ???
powiem szczerze ze ... nie wiem co to dma, aspii. Komp. mam drugi dzien. Mógłbyś mi w kilku słowach doradzić co zrobić. Aha. Płyta gl. Asus. |
|
Wielkie dzi***281;ki. Musz***281; to sprawdzi***263;. Jak by co b***281;d***281; jeszcze pyta***322;. Pozdr.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:39. |