![]() |
Cytat:
Chyba, ***380;e CD, bo tego pewien nie jestem. :hmm: :D |
zr***243;b testy w nero cd/dvd speed i zobacz jaka jest jako***347;***263; wypalonych p***322;yt.
|
nie podales Kolego wszystkich informacji, a teraz sie rzucasz?
przeciez wazne jest to na czym sie wypala! czlowiek probuje pomoc, a tu sie okazuje, ze pisze bez sensu :blink: |
ukrywam ?? to może dlaczego Ty napisałeś takiego bezsensownego posta ?? , myślisz że spaliła mi się jedna płyta z tesco za 0,49zł i panikuje ? . Tak Dla Twojej informacji jeśli Ci to pomoże nagrywałem na tdk , verbatim , esperanza , po kilka cd . Dvd wypala normalnie
|
dlaczego trzymasz w tajemnicy jakie to nosniki??
moze one sa wszystkiemu winne |
GSA-H20L problem z CD
Witam od dzisiaj rana mam pewien problem płyta normalnie się nagrywa po nagraniu widać normalnie jej zawartość pliki itp ... , ale gdy chcę odtworzyć np film to zonk nie da się program do odtwarzania się zawiesza , a w stacjonarnym dvd tylko dźwięk słychać , spaliłem już kilkanaście płyt i nie wiem co zrobić .Wcześniej nagrane nośniki odtwarza normalnie . Na razie nagrywałem tylko cd bo puste dvd mi się akurat skończyły . Jak sądzicie nagrywarka powoli się kończy czy można coś z tym zrobić czy nadaje się to na oddanie do gwarancji ? bo gwarancje jeszcze mam do września . Proszę o pomoc. Moja nagrywarka LG GSA-H20L.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:30. |