![]() |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Mam mały problem z tym programem, bo nic nie ściąga. O co chodzi? Czy trzeba przekierować jakieś porty?
Załącznik 40679 |
Cytat:
|
No dobra.. a moze ktos wie jak dobrac sie do filmow za ktore trzeba zaplacic? Tj najpierw wysylamy smsa a pozniej dopiero mozna film obejzec. Niektóre filmy na itvp maja takie zabezpieczenie np pitbul. Nawet po sciagnieciu na dysk przed uruchomieniem wredniak domaga sie pieniedzy...((
|
a jak zdjąć zabezpieczenie z pliku wmv pobranego z itvp.pl ?
|
A Ty mnie z ziemia zrownales! Wstydz sie ^^!
|
faktycznie teraz sprawdzi***322;em i NetTransport przechodzi reklam***281; i zasysa dalej w***322;a***347;ciwy film. czyli jednym s***322;owem potrafi wi***281;cej od niekomercyjnej braci ;)
|
M@X ma racje. Program NET Transport sobie z tym radzi. Wystarczy skopiowac link do filmu. Program sciaga najpierw reklame a pozniej nasz filmik:)
Probowalem wczescniej wielu innych programow do zapisywania strumienia video i zaden nie byl tak dobry.:spoko: |
dokladnie. opisalem to powyzej. po prostu we wlasciwosciach wmp ktora odtwarza plik itvp jest namiar na plik reklamy i nawet gdy odtwarza sie wlasciwy plik to dalej jest namiar na reklame. co ciekawe z tego samego pliku po wklejeniu w wmp uruchomiona z kompa najpierw idzie reklama a potem ladnie film. moze przechwycic programem jakims to co leci w wmp?
ktos zna tajemnice jak ominac reklame i sciagnac wlasciwy plik to niech sie podzieli wiedzą. ps. z tego widze ze mialem szczescie wczoraj ze mi sie tyle udalo sciagnac... |
Cytat:
gdyby to było takie proste... |
problem identyczny
zgrywalem odcinki filmu z itvp i kiedy zostaly mi 3 do konca pojawil sie ten problem. wchodzilem we wlasciwosci wmp kiedy odtwarzal sie film , kopiowalem link (osadzenie pliku) do flashgeta, on przemienial na mms i smigalo az milo ale przed chwila chcialem dociagnac reszte i pojawia sie reklama m jak milosc koncert i zgrywa tylko ten plik nawet gdy ponownie klikam na osadzenei pliku gdy odcinek serialu juz leci. Zglupialem przyznam szczerze bo przed chwila bylo ok. probowalem powyzszych programow i lipa!
moze ktos wie jak wykluczyc reklame? prosze o odpowiedz. |
Uzyjcie NetTransport. Po wlaczeniu pojawi sie maly polprzezroczysty kwadracik. Metoda przeciagnij-i-upusc przerzuccie do niego link do filmu, ktory chcecie scaignac. Voila! Przekierowania zrobia sie same :-)!
|
mam ten sam problem, udalo mi sie zgrac jeden odcinek ktory nie mial reklamy - poszlo bez problemu. Natomiast wszedzie tam gdzie jest ta nieszczesna reklama orange zgrywa sie tylko ona.
|
Cytat:
Samo ściągniecie nie stanowi problemu Niestety URL Helper tez widzi tylko podstawowy plik wideo zawierajacy reklame. Do tego jest jeszcze kilka odnosnikow o nieustalonym rozszerzeniu. Czy moze dopisac do nich koncowke *.wmv etc...? Czy ktos wie jak te programy sciagnac?! :-) |
albo wystarczy zwykly flashget/getright pod warunkiem, ***380;e wiesz jaki adres wyci***261;***263; z pliku :D
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:27. |