![]() |
no teraz te moje mono to sie ca***322;kiem w cisze zmieni***322;o
uda***322;o mi si***281; uciszy***263; oba kana***322;y mam star***261; d***378;wi***281;kow***261; w starym kompie ale przy moim szcz***281;***347;ciu znowu co***347; spiernicz***281; :> czy xp sam sobie wyszuka sterowniki z p***322;yty winXp czy b***281;dzie potrzebowa***322; p***322;yty z sterownikami od d***378;wi***281;kowej ? |
Cytat:
http://h20000.www2.hp.com/bizsupport...ID=1093#113165 |
kupilem laptopa z systemem vist i chce przeinstalowac na xp. znalazlem wszystkie sterowniki ale nie mam dzwieku. mam fujitsu siemens Pi 1505
a to moja karta dzwiekowa Intel 82801GBM ICH7-M - High Definition Audio Controller [B-0] prosze powiedzcie gdzie szukac pewnego sterownika |
Napisałeś to profesjonalnie :) :P
|
nie no otwieram i tam jest taki kabelek nie co to laczyl w moim starym kompie dzwiekowa z glowna i mowil ktos ze to z nim moze byc problem to sie zobaczy :)
|
Cytat:
Wyprowadzeniu z płyty do front Panelu. Front Panelu. Gniazdach z tyłu ( bezpośrednio z płyty ). Ale test zacznij od odpięcia front Panelu i podłączenia urządzeń testowych* (*np. słuchawki ) na wyjściu z tyłu obudowy. |
wszystko sie zgadza i wyglada ok
trzeba bedzie otworzyc kompa :) |
Cytat:
|
i co mam sobie zrobic z ta konfiguracja bo niebardzo rozumiem
|
Cytat:
|
chodzi ci o to ? bo ja to mam po polsku i jak klikam na ten plik Soundman to sie uruchamia ta ikonka w pasku start i tam jest to :)
www.szukajek.republika.pl/sound.JPG w ustawieniach mam wolnostojace g***322;o***347;niki lub s***322;uchawki stereo |
Cytat:
Sprawdza***322;e***347; w ustawieniach systemowych ? Czy aby przypadkiem nie jest tak: http://www.imagehosting.com/out.php/...0_przyklad.gif |
nie mam zadnego sundman'a
jedyny folder zawierajacy nazwe 97ac to +Realtek AC97+ |
Cytat:
|
Cytat:
wejscia? pokazuje sluchawki wejscie liniowe wejscie mikrofonu |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:03. |