![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Dzięki za informację :piwo: |
|
mam "kryznie" na home od kilku latek. jak zak***322;ada***322;em konto to mia***322;o osz***322;amiaj***261;ca pojemno***347;***263; 100MB, lecz wtedy na onecie czy innej interii skrynka mia***322;a w okolicy 5MB :P.
teraz mam 1GB skrzynk***281; bez limitu przysy***322;ki :D i nie zamienie jej na ***380;adna inn***261; :) |
Z darmowego gmail
Z plantego home |
Cytat:
Co prawda przyzwyczailem sie juz do free.os ale jak leca sobie w kulki to pora na zmiane. |
Cytat:
Powiadamiania sms o nowej poczcie niestety nie ma. Po jakims czasie przyzwyczaisz sie do nowego adresu:) Mozesz zrobic przekierowanie na nowy adres gmail, poki wszyscy Twoi znajomi nie beda znac Twojego nowego adresu;) |
po co zak***322;***261;da***263; skrzynke z zagranicznym serwerze i w jakim***347; egzotycznym serwie (typu freeos) ??
mi si***281; podoba onet.eu jako oficjalna :D a o2.pl na spam i fora :szczerb: |
Jestem w trakcie przesiadki z interii na gmaila.
Porownanie do poprzedniej skrzynki: + bdb filtr antyspamowy! + szybsze dochodze maili - z polskich jak i zagranicznych serwisow! + pobieranie maili z innych skrzynek (pop3) - brak powiadamiania o nowej poczcie via sms (a moze nie widzialem?) - nie moge sie przyzwyczaic do nowego adresu - na wieeelu serwisach mam w profilach zapisany stary adres skrzynki :-( - wiekszosc znajomych rowniez zna stary adres Ogolnie jestem zadowolony, a wyeliminowanie wiekszosci minusow to kwestia czasu. Jak bede mial kase to chyba rzuce sie na jakas komercyjna. |
gmail dosc dobry i coraz lepiej dziala z opera:)
|
Cytat:
http://mail.google.com/mail/signup :idea: |
No wlasnie, a chwile przed tym jak pierwszy raz zauwazylem, ze nie moge sie polaczyc, zamowilem przedmiot na allegro :( i teraz musze sie skontaktowac ze sprzedawca przez tel.
Cholerny free.os!!! zmieniam skrzynke!!!!! |
Ilość załączników: 1
|
Pingujac odpowiada, ale portu SMTP nie widze otwartego ;-)
Tylko 21 i 25 - raczej pad :> |
Kto ma maila na free.os.pl ?
od jakichs dwoch dni nie moge sie polaczyc z serwerem free.os.pl
Czy ktos jeszcze ma taki problem? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:20. |