![]() |
LTR24102B bios s54 a CelineDion - NewDayHasCome
Napęd wyrzuca mi płytkę, czym to może być spowodowane
Win2kSP2, aspi 4,70? |
zabezpieczeniem... :-(
wylacz 'automatyczne powiadamianie o wlozeniu' - wtedy nie powinien jej wypluwac potem sprawdz ja Clonem - prawdopodobnie wykryje 2 sesje - audio i jakas inna - w nowym clonie jest opcja 'zrzucaj tylko pierwsza sesje' - do tego wlasnie ona jest aby takie plyty przegrywac mialem juz podobny problem - opis mojego rozwiazania jest w poscie pt. "czym byl zabezp. Gregorian-part 2 bo wlanie go skop(iowalem)" jesli nie chce ci sie szuakc - uzylem WinDAC'a - zaden inny program nie widzial tej plyty chyba ze jest to jakies nowe cholerstwo - wtedy kicha... choc po sukcesach key2audio i cactusa300 chyba nie chcailo im sie wymyslac nowych zabezpieczen :-) |
d z i ę k i
|
prosze uprzejmie
|
niestety nie pomaga !!!
nadal wysuwa mi tackę z płytką po ręcznym ustawieniu XXL 2002b wychodzi, nato Key2Audio. ale dlaczego mi wypieprza tą tackę ??? |
Mozesz jeszcze sprobowac tak: nie wsuwaj tacki z plyta tylko uruchom clonecd, ustaw potrzebne opcje odczytu i pozwol ze sam wciagnie tacke z plyta. Nie wiem czy w twoim przypadku, ale niekiedy to daje efekt. Powodzenia. :-)
|
:-)
niestety nie pomogło, też na to wpadłem - przypadkiem, przyznam szczerze - Clone wysuwa wsuwa tackę i nic zwis szkoda bo dzisiaj muszę oddać oryginał ... ale trafia mnie to bo wiecie te recenzje, korekcje, sd 2.xx a tu taka kicha a służbowy Plextor 24x "pobawił się" płytką jakieś 40 sec i odczytał 17 traków wav plus 1 data ostatni faq!!! |
sprawdzilem taka plyte w domu - kolezanka miala - moj LTR24 tez jej nie ruszyl, za to TDK CyClone12 poradzil sobie metoda na WinDAC'a...
a - u mnie nawet w LTR nie wysuwal tacki - to chyba kwestia win2000 - ja mam 98 i choc Q3 chodzi pod 2000 3 razy szybciej i w ogole 2000 sa niezle to sie nie bede przesiadal nie wiem gdzie mozna sciagnac windaca - ja swojego KUPILEM (mam oryginal) jakies 2 lata temu i jest to wersja 1.53 - nie upgradowalem bo nie mialem sieci, teraz mam ale to co on umie w zupelnosci mi wystarcza |
A od czego jest DOS?
Polecam WinDac'a pod dosa (oczywiscie nie jako sesja win'a) |
Cytat:
Widaca mozna sciagnac z http://www.windac.de/ ( 1.53), a numerki no coż- przy naszych gorliwych moderatorach :( - mozna pisac do mnie na e-maila |
smieszna historyja z tym jest gdyz sam nie posiadam tego oryginała to na ag znalazłem te utwory zadowolony ściągam... odpalam słucham a tu nic szumy i takie tam wszystko tylko nie celine...więc ktoś tez chciał na chama to zgrać póścil w eter i qpa. wkurzyłem sie znalazłem ftpa z całą płytą i juz słucham tych mp3jek a jednak ktoś to zgrał do mp3 ...sądze ze to właśnie takie zabezpieczenie ma niedopóścić do rozpoznania w cdromie więc trzeba rozwiązac problem by tacka sie nie wysuwała...bo potem mozna kombinować różnymi metodami ...
jeszcze jedno pytanko czy mozna było odsłuchać tego w cdromie lub nagrywarce tak za pomoca jakiegos cdplayera ??? |
nie
u mnie te plyte widzi tylko WinDAC - clone cos tam sie pluje na jej temat ale nie chce jej kopiowac (time left unknown i 0% progres) a mp3 zrobisz z plyty kiedy juz ja skopiujesz - pozbywajac sie tej wszystkopsujacej sciezki DATA na koncu a jesli mozesz - moglbys podac adres tego FTPa? bylbym bardzo wdzieczny... :) |
JEST NA AUDIOGALAXY - BITRATE 192 -TJ. B.DOBRA JAKOSC
|
[quote]obar (10-04-2002 12:24):
smieszna historyja z tym jest gdyz sam nie posiadam tego oryginała to na ag znalazłem te utwory zadowolony ściągam... odpalam słucham a tu nic szumy i takie tam wszystko tylko nie celine...więc ktoś tez chciał na chama to zgrać póścil w eter i qpa. wkurzyłem sie znalazłem ftpa z całą płytą i juz słucham tych mp3jek a jednak ktoś to zgrał do mp3 ...sądze ze to właśnie takie zabezpieczenie ma niedopóścić do rozpoznania w cdromie więc trzeba rozwiązac problem by tacka sie nie wysuwała...bo potem mozna kombinować różnymi metodami ... niekoniecznie, płytkę - kopię zrobiono mi wcześniej, ja natomiast "załatwiłem" sobie oryginał na dzień by przetestować LTR ... na kopii jest 17 traków wav i jeden data generalnie komuś się ta tacka nie wysuwała... jeszcze jedno pytanko czy mozna było odsłuchać tego w cdromie lub nagrywarce tak za pomoca jakiegos cdplayera ??? trochę dziwne, ale żadna nagrywarka LTR24102B, Yamaha 8/4/xxx - niepamiętam i Plextor 24/10/40 niestety NIE chciały odtworzyć, natomiast ... grało huczało przez Winampa z ... CD-ROM LG48x ??? |
z ta plyta to jest tak- jest dwie wersje:
-jedna gdzie jest 16 trakow i chyba nie jest zapezpieczona - druga UK version i ta jest zapezpieczona i posiada odpowiedni napis na okladce ( ma 17 trakow - w stosunku do poprzedniej jest dodatkowo utwor Super Love) jEST TO SCIAGNIECIA Z AUDIOGALAXY ( moj komputer tez to oferuje) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:26. |