![]() |
Za co kochamy firmę Macrovision ?
...oczywiście, za ciągły rozwój CloneCD, za coś jeszcze?
|
za to ze dzieki niej mozemy sie szkolic w lamaniu zabezpieczen takich potentatow jak oni i wielu innych podrzednych firm ktore chca zarobic an szarym biednym czlowieku :) :)
|
szkolić w łamaniu czego ? Śmieszy mnie takie podejście, kucykspeedway, bez urazy, ale człowiek który używa jakiś programów do obejścia zabezpieczenia to nie jest cracker, tylko zwykły user który wie jakie opcje ustawić w programie do kopiowania płyt... Przypomina mi to podejście jakiegoś lusera który uważa się za prawdziwego crackera bo umie ściągnąć cracka z astalavisty. Jeszcze raz, to nic osobistego i nie adresuje tego do Ciebie.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
a ja firmy macrovision ne kocham i nigdy nie kochalm
nie wiem czy jeszcze pamieatcie kasety wideo - ta p... firma wymyslila kiedys zabezpieczenie przeciw kopiowaniu kaset - na zle przegranej kasecie obraz przechodzil z krwiscie czerwonego w wsciekle niebieski i dzieki temu byl zupelnie nieczytelny z kumplem rozwalalismy to przez 3 miesiace... nienawidze ich! |
Cytat:
A wystarczylo uzyc TV Sender'a :) |
no cracer to moze za duzo powiedziane ale wiedza jak podejsc do zabezpieczenia i jak zrobić by je ominąć to co ? pewnie kazdy od razu sie zna ?
|
Cytat:
a tak obaj przeszlismy przyspieszony kurs elektroniki, czytania schematow (jeszcze z Usenetu, zapisane w trybie tekstowym! [Pspice rulez]), obrobki sygnalow itp. sami zesmy to rozwalili :) :) |
Cytat:
A oprócz motywacji również możliwości :) czyli tzw. płynność finansową. Ale... ja tam ich nie kocham, dla mnie tantiemy dla wytwórni są zdzieraniem pieniędzzy. Pozdrawiam |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:32. |