![]() |
PS2 czy nowy procesor?
Witam! mam pytanie...dziś zobaczyłem,że niedługo wyjdzie NFS Pro Street i mam mały problem ponieważ sprawdzając na wymagania mam za słaby procesor...i jeżeli bym wymieniał procesor to musiał bym i płyte gł.dlatego też czy poszła by ta gra na PS2? i wiele innych typu Hitman 3?czekam na odpowiedzi Z góry dzięki
|
nie panikuj!
poczekaj az wyjdzie, sprawdz, czy rzeczywiscie Twoj procek tego nie uciagnie (demo, wersja testowa z torrenta), a dopiero pozniej sie zastanawiaj w co inwestowac, i czy wogole bedzie potrzeba producenci nieraz biora wymagania z kosmosu i czesto slabszy sprzet dobrze sobie radzi z takimi grami |
no wiem...ale ja mam a w sumie to nie ja tylko szwagier procesor 1.4 wi***281;c napewno bedzi***281; zbyt ma***322;y
|
Cytat:
_^_ |
Nie...chodzi mi o to,***380;e ta gra ma mniej wiecej te same wymagania na PS2 i PC i ja sie zastanawiam czy ulepszac procesor i kupi***263; gr***281; na PC czy kupi***263; PS2 i kupi***263; gr***281; na PS2
|
Oj nie nie :nie: nie te same. Zresztą nie można tak tego porównać.
EA nigdy nie dbało o NFSy na current geny (teraz to już old geny). Zawsze u nich kiepsko z optymalizacją kodu (na PC zresztą też). Są lepsze gry, uwierz mi. Czy warto kupić PS2? Jeśli jako alternatywę masz rozbudowę padliny i fakt, że o PS2 czy nawet konsolach nie wiesz nic to ja bym kupił PS2. Niestety gry na konsolę są drogie i z tym się trzeba liczyć. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:29. |