![]() |
mamy pierwszą 64-bitową wersję TC
na razie 22-ga beta, ale hula bezproblemowo :spoko: http://www.ghisler.com/800_b22.php |
Cytat:
|
To ja inaczej:)
Bez Total Commandera nie wyobrażam sobie operacji na plikach :) No i nawyki z Norton'a i dos'owych czasów zostały :) |
Cytat:
Jak do tej pory nie odczu***322;em potrzeby korzystania z jakiegokolwiek managera plik***243;w. :] |
Cytat:
mo***380;liwo***347;ci TC s***261; ogromne, ale dla normalnego u***380;ytkownika komputera rzadko przydatne. mam zainstalowany darmowy FolderViewer i pewnie ze 2 inne menad***380;ery plik***243;w, ale u***380;y***322;em ich tylko kilka razy od roku. jednym s***322;owem ***347;mierdz***261; na kompie, a nu***380; si***281; przydadz***261;? ;p |
eee, mi wystarcza explorer windowsa i nie widze potrzeby instalacji jakiegos tc czy innego menedzera zarzadzania plikami. Jakbym mial go uzywac to szukanie potrzebnych mi plikow zajmowa***322;o by wiecej czasu, a ma byc odwrotnie.
Kiedy***347; go uzywa***322;em, ale jak nazywa***322; sie jeszcze windows commander i to w czasach gdy mastahy komputerowe uzywaly jedyne slusznego menedzara, ktory nazywa***322; sie norton commander ;) |
wiem wiem, ale jak cos jest za free to wole aby syfu mi nie instalowalo - dobrze ze pyta i nie wymaga tego do dzialania.
|
Cytat:
Cytat:
ktos zaplacil (wlasciciel toolbara) developerom Free Commandera dlatego program moze byc darmowy dla zwyklych uzytkownikow |
a ja mam unreal commander:) ale widze ze FreeCommander tez fajny, ale przy instalacji chce mi instalowac toolbara, po co?:)
|
Cytat:
(przeczytalem licencje TC) |
Cytat:
|
Cytat:
za TC placisz, albo nie funkcjonalnosc pozostaje ta sama Cytat:
kiedys wpladl mi w rece ciekawy skrypt klikajacy odpowiedni przycisk nie ingerowal w strukture programu, "odczytywal" jedynie z okienka startowego polozenie wlasciwego przycisku i klikal je bez udzialu uzytkownika |
ale TC te***380; jest darmowy... prawie... :P nie widz***281; problemu w naciskaniu klawiszy od 1 do 3..
id***281; do smietnika... :> |
|
Cytat:
polecenia>szukaj>zaawansowane |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:59. |