![]() |
Problem z napędem dvd
Mam napęd / nagrywarkę HP DVD Writer . normalnie mi czyta i nagrywa płyty.
Jeżeli chodzi o dvd to nagrywa tylko płyty dvd+r. Ale nie to jest moim problemem w tym temacie. Mój naped nie chce czytać jednej jedynej płyty z filmem DVD. Mój kolega nagrał mi filmy dvd na kilku płytach. Wszystkie płyty na których mi nagrywał były takie same(podaję typ): Płyta DVD-R 16x marki HP Wszystkie płyty z filmem działają oprócz tej jednej. Po prostu po włożeniu jej wcale jej nie wykrywa. Po wejściu w Mój komputer widok jest taki jakby w ogóle jej tam nie było. ??? O co chodzi ? Nawet nie jest porysowana. Problem jest tylko z tą płytą. Natomiast jak włożę ją do stacjonarnego odtwarzacza DVD w telewizorze to płyta działa. Proszę pilnie o pomoc !!! :help: |
Moze bys podal dokladnie jaki to model nagrywarki z drugiej strony skoro nie nagrywa minusow to i ich tez nie odczytuje logiczne no nie :hmm:
|
Cytat:
|
Wyglada na to, ***380;e jest ***378;le nagrana, albo ten HP DVD Writer jest czu***322;y na ilo***347;***263; b***322;***281;d***243;w i ta p***322;yta ma ich po prostu za du***380;o jak dla niego.
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:05. |