![]() |
Nec 4550A na krótko - Szczecin i okolice
Ma ktoś z rejonu pożyczyć na z godzinkę Nec 4550A
W dowolnie ustalonym terminie :czas: Celem podjęcia próby ratowania drugiego podobnego spsutego? :pytanie: |
Dzi***281;ki wszystkim za pomoc ((
Poradzi***322;em se sam :pisze: Nie wiem tylko co zrobi***263; z t***261; przysz***322;***261; ton***261; list***243;w ze Szczecina, okolic ale i z ca***322;ego kraju :fiu: :czar: |
napisales "W dowolnie ustalonym terminie :czas:" wiec nie rozumiem skad ta zlosc
koledzy pewnie juz sie brali za wymontowywanie, a Ty taki nr wywijasz i naprawiasz :ysz: :mruga: |
wa***322;ek :hmm:
|
Cytat:
Otóż jak dobrze zauważyłeś drogi prometeuszu termin jest jak najbardziej do ustalenia Ale chęć wyrażenia ustalenia tego terminu należy rozumieć: natychmiast, już, teraz, bezzwłocznie, najkrócej jak można... :cisza: To przecież oczywiste, że nie ma co czekać aż nagrywarka się samozutylizuje Bo wówczas bios zutylizuje się razem z nią :ysz: Czy nie sądzisz, że to jak najbardziej logiczne, konherentne i oczywiste mój drogi przyjacielu? :pytanie: :> |
alez oczywiscie - chcialem tylko by forumowicze z okolic Szczecina poczyli sie troche do ...
A jest ich sporo:> Jakby nie to ze tak daleko mieszkam zaraz bym poslal :taktak: :hmm: oczywiscie jakbym mial taka |
Cytat:
I liczyć i liczyć i liczyć i liczyć... || :czar: |
mea culpa! :'(
nie do***347;***263;, ***380;e nie by***322;o mnie na Forum i nie przeczyta***322;em tego tematu, to jeszcze nie mam NEC'a :buu: |
Cytat:
Big Fat Minass! || |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:21. |