Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Odtwarzacz MP4 na dziś, niekoniecznie od zaraz (https://forum.cdrinfo.pl/f5/odtwarzacz-mp4-dzis-niekoniecznie-od-zaraz-72286/)

Grześiu748 21.06.2007 15:57

Co***347; my***347;l***281; ***380;e robi si***281; tu ***347;mietnik ;-) Kolega chcia***322; wybra***263; odtwarzacz, a sko***324;czylo si***281; na k***322;***243;tni :ysz:

Prezesik 21.06.2007 14:25

Cytat:

Napisany przez Smartek (Post 797997)
Dlatego tak bardzo lubie czytac fora i przyswajac nowa wiedze ;-P.

przykro mi, ale bez umiejętności czytania ze zrozumieniem, to jest bardzo trudna sztuka... :czytaj:

oby Cię nie przerosła.. :glaszcze:

mimo wszystko - powodzenia! :spoko:

Smartek 21.06.2007 12:32

Cytat:

Napisany przez VIZZARD (Post 797994)
(...) I czasem trzeba też słuchać drugiego człowieka :taktak:

:tv:

Dlatego tak bardzo lubie czytac fora i przyswajac nowa wiedze ;-P.

VIZZARD 21.06.2007 12:29

Cytat:

Napisany przez Smartek (Post 797990)
Wiem.., ale czy Ty "tych znaczkow" czasem nie naduzywasz? ;>
Reszty nie skomentuje, bo to tylko czysta zlosliwosc (i tu znowu mi sie nie zgadza, bo inteligentni by sobie odpuscili "bezsensowna klotnie" z mlodszym od siebie gowniarzem) i szukanie na sile argumentow (mowa m.in. o PSP, o ktorym wspomnialem na samym poczatku i wcale nie namawialem do kupna, a jedynie wyrazilem opinie, a takze o Xboksie, o ktorym oczywiscie ktos musial wspomniec - rowniez zlosliwie).

Odnosnie atmosfery i spraw rodzinnych - faktycznie na chwile obecna ciekawie i kolorowo nie jest, ale to juz prywatne sprawy, wiec sie nie mieszaj ;>.

Jak dla mnie EOT, a jak bedziesz chcial jeszcze pokrzyczec to tym razem prosze na PW ;-).

Masz dużo racji, ale ja też swoje wiem

Wszystko w zasadzie zostało już powiedziane

A w zasadzie nic nie zostało :nie:

Ten temat to jeden wielki OT więc nie ma co EOTować :]

No i nie wiem tylko dlaczego w związku z tym tak wszyscy lubią PW skoro sami zaczynają w temacie śmietnik

Złośliwości są z obydwu stron i znów przecież nie będziemy stopniować czyje są złośliwsze ((

Odpuszczać za każdym razem także nie co, czy to gówniarzom czy nie

Bo w końcu ktoś może kiedyś zrozumie, że nie na snobizmie i egocentryzmie to wszystko polega

I czasem trzeba też słuchać drugiego człowieka :taktak:

Smartek 21.06.2007 12:16

Cytat:

Napisany przez VIZZARD (Post 797972)
(...)
Wiesz co oznacza znaczek: :>

Je***380;eli nie wiesz - to nie mamy o czym gada***263;

A je***380;eli wiesz, to tym bardziej
(...)

Wiem.., ale czy Ty "tych znaczkow" czasem nie naduzywasz? ;>
Reszty nie skomentuje, bo to tylko czysta zlosliwosc (i tu znowu mi sie nie zgadza, bo inteligentni by sobie odpuscili "bezsensowna klotnie" z mlodszym od siebie gowniarzem) i szukanie na sile argumentow (mowa m.in. o PSP, o ktorym wspomnialem na samym poczatku i wcale nie namawialem do kupna, a jedynie wyrazilem opinie, a takze o Xboksie, o ktorym oczywiscie ktos musial wspomniec - rowniez zlosliwie).

Odnosnie atmosfery i spraw rodzinnych - faktycznie na chwile obecna ciekawie i kolorowo nie jest, ale to juz prywatne sprawy, wiec sie nie mieszaj ;>.

Jak dla mnie EOT, a jak bedziesz chcial jeszcze pokrzyczec to tym razem prosze na PW ;-).

VIZZARD 21.06.2007 11:35

Cytat:

Napisany przez Smartek (Post 797947)
To nie pozostawia zadnych watpliwosci, gorzej z mobilnoscia.

(..), ze ty gadaja o nie temacie jestes.. e?

I to nie ja mam problemy ze zrozumieniem..

Nie mialem tu zamiaru robic 'flame war', a jedynie od poczatku chcialem zwrocic uwage na to, ze sam _nie wiesz czego chcesz_!
Raz piszesz o mp4 z jak najwieksza iloscia opcji i funkcji,
a pozniej krzyczysz, ze nie bedziesz ogladal filmikow na takim czyms.
wtf?!
Kup wiec zwykle mp3 z lcdkiem wiekszym niz 'dwie linijki' i heja.. ;>

Znowu problemy ze zrozumieniem i jeszcze niezrównoważenie emocjonalne :ysz:

Wyjaśniam:

Cytat:

Napisany przez VIZZARD (Post 796852)

I z jak największą masą przydatnych i nieprzydatnych opcji i funkcji :>

Wiesz co oznacza znaczek: :>

Jeżeli nie wiesz - to nie mamy o czym gadać

A jeżeli wiesz, to tym bardziej

Cytat:

Napisany przez VIZZARD (Post 797294)
Dzięki za odpowiedź, ale nie będę oglądał MP4 :nieee:

MP4kę potrzebuję tylko dlatego że jest relatywnie niewiele droższa od MP3ki

A wszystko mam na eleganckim dużym wyświetlaczu, gdzie mam obsługę katalogów, tagi, itp.

Nie to co na jednym gównianym pasku MP3kowym :ysz:

Czyli dokładnie ma być to MP3ka z wielkim wyświetlaczem :czytaj:

A co ma mnie przekonać?

Opinie osób które to widziały, miały w rękach i potrafią opisać możliwości i swoje subiektywna odczucia

Nie jestem po prostu w stanie kupić wszystkich i ich sprawdzić

:mruga:

Krzyczę?!

Ja tu grzecznie dziękuję i wyjaśniam dokładnie o co mnie chodzi

A jeżeli oceniasz tę wypowiedź przez pryzmat twej atmosfery rodzinnej to szczerze współczuję :glaszcze:

Jeżeli bowiem ja tu krzyczę

To nie wiem co się tam u ciebie dzieje :O

Reasumując:

1. Nie wiem tak naprawdę na czym polega trudność zrozumienia, że ktoś może lubić coś innego

I na czym polega problem uszanowania tego? :pytanie:

2. Po co mi teksty w stylu: poszukaj sobie?

Jestem inteligentny i umiem szukać, więc jeszcze raz tłumaczę

Że czytać o czymś w necie, a usłyszeć opinię kogoś kto ma to w ręku - no chyba raczej na pewno nie to samo :nie:

3. To za***iste, że cokolwiek ktoś by nie chciał kupić - to zawsze jest to do dupy i najlepsze jest PSP

Zamiast krakowskiej zresztą też polecamy PSP :rotfl:

4. Sam wiem co mniej więcej chcę kupić więc gadki w stylu: kup se MP3 zamiast MP4

Świadczą jedynie chyba o niedojrzałości i szczenięcości wypowiadającego takie słowa

Lub/też/ i zwrócenie na siebie uwagi :slonik:

5. Temat w zasadzie można zamknąć, bo nie wiem czemu on teraz służy

A ja sobie kupię PSP i akumulator samochodowy i będę se słuchał i MP3 i oglądał jak mi się zachce MP4

Bo chyba nie ma nic lepszego

:rotfl:

Smartek 21.06.2007 10:36

Cytat:

Napisany przez ed hunter (Post 797944)
a najlepsza do ogl***261;dania mp4 jest i tak konsola Xbox :hahaha: :P

To nie pozostawia zadnych watpliwosci, gorzej z mobilnoscia.

Cytat:

Wydaje ci si***281;, ***380;e ty gadaj***261; o nie temacie jeste***347; za***isty ze swoimi tekstami
(..), ze ty gadaja o nie temacie jestes.. e?

I to nie ja mam problemy ze zrozumieniem..

Nie mialem tu zamiaru robic 'flame war', a jedynie od poczatku chcialem zwrocic uwage na to, ze sam _nie wiesz czego chcesz_!
Raz piszesz o mp4 z jak najwieksza iloscia opcji i funkcji,
a pozniej krzyczysz, ze nie bedziesz ogladal filmikow na takim czyms.
wtf?!
Kup wiec zwykle mp3 z lcdkiem wiekszym niz 'dwie linijki' i heja.. ;>

ed hunter 21.06.2007 10:24

a najlepsza do ogl***261;dania mp4 jest i tak konsola Xbox :hahaha: :P

VIZZARD 21.06.2007 10:18

Cytat:

Napisany przez Smartek (Post 797902)
Umiejetnosc czytania opanowalem w zerowce :-)

Tia

Tylko z my***347;leniem gorzej...

Cytat:

A co to ma do tematu?
Ja tylko o koszulce wspomnialem, a Ty ze skarpetkami wyskakujesz.

No w***322;a***347;nie!

Wydaje ci si***281;, ***380;e ty gadaj***261; o nie temacie jeste***347; za***isty ze swoimi tekstami

Gdy podaje ci si***281; przejaskrawiony przyk***322;ad dla zer***243;wkowicza, to nawet i tego nie rozumisz

Wi***281;c o czym tu rozmawiamy? :pytanie:

***379;e koszulka a nie skarpetki, ***380;e kie***322;basa a nie par***243;wka?

I tym chcesz tu b***322;ysn***261;***263;?

Bo chyba po nic innego tego tu nie piszeszesz, nie?

Cytat:

W tym przypadku jest identycznie jak z Twoja mp4 do 200zl.
Nie bylo mnie stac na IceMata to kupilem cos tanszego, a ze akurat mialo LEDy.. Co, wydlubac mialem?

Tutaj masz swoj***261; kwesti***281;

Przeczytaj j***261; dobrze, zastosuj analogi***281; (wiesz co to?)

I by***263; mo***380;e znajdziesz jaki***347; przeb***322;ysk pozwoli ci u***347;wiadomi***263; sobie

O czym ty tu piszesz :czytaj:

Nie ukrywam jednak, ***380;e mo***380;e zaj***261;***263; ci to kilka lat, wi***281;c podpowiem :na_ucho:

Piszesz tu o niczym :bla:

Przeczytaj raz jeszcze tytu***322; tematu

Przeczytaj dwa moje posty o tym czego poszukuj***281;

Przeczytaj raz jeszcze

Przeczytaj o swojej koszulce

Czy twoje kwestie w stosunku do tematu nie brzmi***261; zupe***322;nie jak: bla bla bla?

A o pomocy nawet nie wspominam...

:sciana:

Koolo 21.06.2007 09:04

Ten jest w macrokasznce za 250 z***322; ...
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/d...SU_PL_CONSUMER

Smartek 21.06.2007 08:05

Cytat:

]Ale wpierw zakup elementarz :czytaj:

Tam s***261; takie literki co si***281; ***322;***261;cz***261; w wyrazy i zdania :taktak:

Chocia***380; to i tak na nic :ysz:
Umiejetnosc czytania opanowalem w zerowce :-).

Cytat:

Bo logicznego my***347;lenia i umiej***281;tno***347;ci rozumienia to raczej si***281; z tego nie nauczysz :nieee:
Jesli da sie nauczyc czegos, co umiem od dawna to.. czemu nie?

Cytat:

Czy ja ci zabraniam by***263; przyk***322;adowo gejem czy nosi***263; ***380;***243;***322;te skarpetki czy zielony listek na koszulce?
A co to ma do tematu?
Ja tylko o koszulce wspomnialem, a Ty ze skarpetkami wyskakujesz.

Cytat:

Wi***281;c prosz***281;, uszanuj to co lubi***261; i czego chc***261; inni, bo nie jeste***347; p***281;pkiem czy Smartkiem ***347;wiata :blee:
Rozumiem!
Lubisz zolte skarpetki i zielone listki?
To by wyjasnialo Twoje zachowanie ;-).

Cytat:

R***243;wnie dobrze mog***281; ci powiedzie***263;, ***380;e na c*uj ci pod***347;wietlany pad Revolteca jak mo***380;esz mie***263; zwyk***322;y papierzany

Bo taki pad r***243;wnie dobrze jest t***261; twoj***261; koszulk***261; o***347;miolatka
W tym przypadku jest identycznie jak z Twoja mp4 do 200zl.
Nie bylo mnie stac na IceMata to kupilem cos tanszego, a ze akurat mialo LEDy.. Co, wydlubac mialem?

Cytat:

Je***380;eli nie potrafisz zrozumie***263; o czym tu rozmowa - to ju***380; nie moja wina ***380;e ci***281; to przerasta :glaszcze:

Tyle!

Nie napisalem, ze mnie to przerasta..
Raczej mysle, ze niektorzy nie wiedza czego od sprzetu oczekuja i czego w ogole chca?
;>

-------
I jeszcze tak odnosnie tematu,
Cytat:

Ostatecznie przy du***380;ej funkcjonalno***347;ci i dobrej cenie mog***281; zrezygnowa***263; ze slota, ale to ostatecznie
Oczywiscie nikt nie mial tu na mysli odtwarzania filmow, a jedynie MP3 ;>.
Cytat:

I z jak najwi***281;ksz***261; mas***261; przydatnych i nieprzydatnych opcji i funkcji
Tu tez nie, acha!

VIZZARD 21.06.2007 00:03

Cytat:

Napisany przez Smartek (Post 797835)
Pewnie.
Jak osmiolatek, ktory musi miec napis "nike" na koszulce ;-).
I znaczek obowiazkowo, najlepiej na pol koszulki.
I metke z tylu.
I najlepiej karteczke z cena.

;>

Potrzebujesz tego, to se to kup drug***261; , bo w tym przypadku widz***281; ***380;e doskonale wiesz o czym m***243;wisz

Le***380;y u ciebie w szafie - to si***281; mo***380;esz sensownie wypowiedzie***263;

I tego w***322;a***347;nie oczekuj***281; w tym temacie, z tym ***380;e o odtwarzaczu MP4 :taktak:

Ale wpierw zakup elementarz :czytaj:

Tam s***261; takie literki co si***281; ***322;***261;cz***261; w wyrazy i zdania :taktak:

Chocia***380; to i tak na nic :ysz:

Bo logicznego my***347;lenia i umiej***281;tno***347;ci rozumienia to raczej si***281; z tego nie nauczysz :nieee:

Czy ja ci zabraniam by***263; przyk***322;adowo gejem czy nosi***263; ***380;***243;***322;te skarpetki czy zielony listek na koszulce?

Wi***281;c prosz***281;, uszanuj to co lubi***261; i czego chc***261; inni, bo nie jeste***347; p***281;pkiem czy Smartkiem ***347;wiata :blee:

R***243;wnie dobrze mog***281; ci powiedzie***263;, ***380;e na c*uj ci pod***347;wietlany pad Revolteca jak mo***380;esz mie***263; zwyk***322;y papierzany

Bo taki pad r***243;wnie dobrze jest t***261; twoj***261; koszulk***261; o***347;miolatka

Je***380;eli nie potrafisz zrozumie***263; o czym tu rozmowa - to ju***380; nie moja wina ***380;e ci***281; to przerasta :glaszcze:

Tyle!

Prezesik 20.06.2007 23:42

Cytat:

Napisany przez Smartek (Post 797823)
Nie chodzi o _nie spelnianie standardu_, a o podzial na te z "polpelnym HD" i "pelnym HD".., ale widze, ze nie w temacie, wiec na przyszlosc moze lepiej nie pisz na temat, o ktorym nie masz pojecia :-).

chyba kolega nie wie o czym mówię :nie:

nie chodzi mi o podział na 'full HD' etc. mam na myśli to, że wiele produktów, mimo zapewnień producentów nie jest HD.. w przypadku tańszych tv, w których mówią o 'półpełnym HD', badania wykazały, że większość nie osiąga takiej rozdzielczości. radzę poszperać w internecie :czytaj:

na jakimś forum czytałem nawet dyskusję, jak to wygląda od strony prawnej i czy można taki towar zwrócić jako niespełniający wymogów kupującego :taktak:
Cytat:

Szczerze to nie pamietam tego, za mlody chyba bylem :-).

nie pamiętasz słynnej reklamy siemensa? (jeden z pierwszych telefonów z aparatem), w którym para kochanków chciała utrwalić piękną chwilę? nie muszę chyba mówić, jakie śliczne zdjęcie zrobił ten telefon... :>
Cytat:

Pisal o mp4...
Po co wiec mu cos z jakimis funkcjami, ktorych w zyciu by nie wykorzystal?!
Logiczne: chce mp4 - oczekuje wiecej niz od zwyklego playera,
chce mp3 - chce wylacznie sluchac muzyki.

Podstawowymi funkcjami, z których będzie korzystał to odtwarzanie muzyki i przejrzysty wyświetlacz, a nie - jedna czy dwie linijki jak to jest w zwykłych mp3. mnie też ten argument przekonuje do mp4.

a filmy ogląda się w tv a nie na takim szicie..

zatem, jak kolega pyta o mp4 - odpowiadajcie o mp4 a nie jak kolega Qbiak, który z iPod'ami wyskoczył..

jak zapytam, jaki kupić dobry, szybki i nowy samochód do 30tys., powiesz mi: "kup Porsche.."? :sciana:

Smartek 20.06.2007 23:31

Pewnie.
Jak osmiolatek, ktory musi miec napis "nike" na koszulce ;-).
I znaczek obowiazkowo, najlepiej na pol koszulki.
I metke z tylu.
I najlepiej karteczke z cena.

;>

VIZZARD 20.06.2007 23:29

Cytat:

Pisal o mp4...
Po co wiec mu cos z jakimis funkcjami, ktorych w zyciu by nie wykorzystal?!
Logiczne: chce mp4 - oczekuje wiecej niz od zwyklego playera,
chce mp3 - chce wylacznie sluchac muzyki.

Otóż zupełnie nie :nie:

Ale wystarczy przeczytać czego chcę, a nie wymyślać dziwne tezy usłyszane przez okno czy przez drzwi

A po co mi te funkcja - to tak jak już pisałem to moja sprawa

Mogę mieć chyba własne zdanie? Preferencje? Zachcianki? Gusta? Kaprysy?

Choć jeszcze przez chwilę...

Proszę... :(

I tak w kółeczko...

:sciana:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:02.