![]() |
To kiedy przeprowadzamy wrogie przejecie w celu zalkoholenia dobr?:>
|
To zostańmy na przepiciu wszystkiego. :>
|
Jak moglbym zwalic krach na cokolwiek jakbym wszystko i wszystkich wyzabijal?:P Czyli i siebie rowniez:D
|
Cytat:
Zwykły bandzior jesteś i tyle. |
A przedsiebiorstwo uspolecznil i wydawal sprzet wg potrzeb:D
|
.. ale najchętniej byś go posłał do łagru:sciana:
|
Sam skorzystalem z uslug tego prywaciarza(!)-nie narzekam, wszystko sprawnie i jak nalezy.
|
:)
Data datą, ale opinia wciąż na ludzi wpływa a ja poczułem się zobowiązany to sprostowac ;p Oj firma nie moja, daleko mi do Łomży, pozdrawiam wszystkich ;p
|
Nic. Bo jestem komunista!
:D |
Cytat:
|
Gornikow zwalniaja to sie tutaj jakis przypaletal:D
Popatrz kolego zacny na date mojego posta! |
opinia
Znalazłem klawisze, które mnie interesowały (Xboard 49, wtedy 619zł!) właśnie w tym sklepie (BigBeat). Jednak znalazłem też negatywną opinię gdzieś tam w sieci. Nie chciałem stracić pieniędzy, dlatego zadzwoniłem. Obecnie jestem szczęśliwym posiadaczem tegoż sprzętu, kontakt z BigBeat bardzo dobry, bo obustronny, nie boją się zadzwonić, żeby coś wyjaśnić, a kontakt dla mnie to podstawa dobrej współpracy! Szybka wysyłka kurierem (UPS) paczka na drugi dzień po zaksięgowaniu kwoty na koncie, pozatym status transakcji na bieżąco na stronie, śledzić paczkę też można. Polecam sklep jak najbardziej, za potraktowanie mnie jak KLIENTA, poczułem się zobowiązany sprostować negatywne opinie i napewno zamierzam wciąż kupować u nich, o ile ceny pozostaną tak niskie oczywiście :) POZDRAWIAM SERDECZNIE,
Michał R. |
Big Beat, muzyczny, z ***321;om***380;y ?
Full proffesional. Brat kupowa***322; u nich gitark***281; elekrtyczn***261; za po***347;rednictwem internetu, zmiania***322; sobie przetwornik to wszystko mu za***322;atwili. Potem bra***322; jeszcze u nich piec Line6 ale ju***380; osobi***347;cie, by***322;em z nim. Ma***322;a kanciapa, ale full sprz***281;tu. Mo***380;esz kupowa***263; u nich w ciemno. |
Big Beat sklep - opinie o...
Czy ktos ma doswiadczenia z kupowaniem sprzetu w tym sklepie?
Prezentuje sie on dosc profesjonalnie i co najwazniejsze ma dobre ceny. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:05. |