![]() |
Chyba rozwiązałem problem w CDDspeed juz normalnie pokazuje pliki.
Wszystkiemu winny był firmware który kiedyś wgrałem (2.1B) zszedłem na 2.19 ale było nadal to samo, dopiero na 2.18 wszysko było OK. |
Alcohola 120% u***380;ywasz?
Je***347;li tak, zobacz, czy ukrywanie ATIP sie przypadkiem nie zaznaczy***322;o - odznacz. :) |
Cytat:
Przycisk ok w okienku w którym pokazane są sesje jest odznaczony. |
Na wielosesyjnych (witam kolejnego ryzykanta, BTW) spr***243;buj da***263; "kontynuuj multisesj***281;" zamiast "rozpocznij multisesj***281;". :idea:
|
Trochę się spieszyłem jak pisałem tego posta :D sry.
A wiec tak gdy robie test odczytu wyskakuje coś takiego: http://img503.imageshack.us/img503/3...ytu322ujr1.png Wcześniej podczas testu były wyświetlane pliki na płycie. Nośnik to Verbatim DVD+R 16x Co do dopalania płytek to tak niemoge zacząć nowych sesji na plytach wielosesyjnych. |
podstawowe pytania.. bla bla bla...
jaki nosnik? |
Totalnie nic nie rozumiem. :nie:
Mo***380;na prosi***263; po polsku? :pytanie: Po kolei, z przecinkami, kropkami, mo***380;e nawet rozdzielone jako***347; (klawisz Enter si***281; chyba nie popsu***322;?) :> |
Co to znaczy
Cytat:
|
Problem z Testem płyt.
Ostatni gdy wykonuje test odczytu płyty w neroCDspeed wyskakuje mi Nieobsługiwany system plików w miejscu gdzie powinna być lista plików dawniej tak niebyło jestem tego pewien ponadto niemoge zacząć nowej sesji płyt czy ktoś wie od czego tak sie dzieja.
Posiadam NECa 3500A |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:12. |