![]() |
Nero i duzy obraz plyty.
Pytam bo nie wiem, a moje informacje mozno sie zestarzaly.
Czy Nero Bundle ver. 6.6.1.4 - potrafi nagrac obraz plyty, o wielkosci 7,62gb? Bo u mnie podaje komunikat o koniecznosci wlozenia odpowiedniego nosnika. Fakty: -plyta format ISO 9660, wielkosc 7,62 GB. Zawartosc: standardowa, obraz gry macowej, zawartosc rozpoznawana. Alcohol120%, UltraISO - rozpoznaje i nagrywa. Czy wersje 6.x.x.x maja jakies ograniczenia w wilekosci rozpoznawanego i nagrywanego pliku, czy ja mam cos zwalone w systemie? Ps: nie mam zamiaru kupowac wersji 7 :) Wiec to sobie darujcie. |
no wychodzi na to ***380;e ma jakie***347; ograniczenia , sprobuj jeszcze wersji 6.6.1.6
|
a nagrywarka rozpoznaje prawid***322;owo p***322;yt***281;? :hmm:
|
Cytat:
I ona jak napisalem na A120% i ULTRAISO nagrywaja prawidlowo. Powiem wiecej w Roxio Toast Titanium ver. 7 - takoz, tylko Nero mi sie pluje, wiec z ciekawosci zapytalem. |
a gdyby wypozyczyc nero 7 do testow?
|
Wracajac do tematu:
-Nero Express Essentials ver. 7.5.13.2 oryginal dlaczony do nagrywarki LG, rozpoznal prawidlowo plik ISO o wielkosci 8,13GB. Rozpoznal w miare prawidlowo plyte DVD+R 2,4x (w miare bo rozpoznal i nagral ja 6X) System ten sam, nie ruszony, nagrywarka ta sama z tym samym firmware. Plyta inna poprzednia Pltinium DVD-R 6x, obecna Verbatim DVD+R 2,4x. Tak wiec wnioskuje, ze Nero ver. 6 ma jakies ograniczenie/blad w rozpoznawaniu plyt :) |
Kontynuujac temat & problem!
Wystapil psikus! Nero, na moim kompie (oryginal Nero Essential 7.0.6) nie chce wypalac plyt ZADNYCH Poprzednio, na starym systemie wypalil dobrze jedna, obecnie po postawieniu systemu na nowo - zadnej! inne programy pala dobrze, bez bledow! Wniosek: -Nero idzie do lamusa, jezeli chodzi o PC, na zawsze :) Bye, bye Nero! |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:29. |