![]() |
ZUPLOADOWALEM 16MB
http://www.speedyshare.com/832896633.html download prosze.. sproboje z frapsem :)) tylko niepamietam gdzie mam full isntalke xD LUDZIE POMOG***322;O ZAINSTALOWANEI FRAPSA JESTEM TAKI SZCZESLIWY !!!!!!!!!!!!!!!!! DZIEKI ALL ZA POMOC :*:*:* PLACIO ALE MASZ G***322;OWE ! btw. Placio74 akceptujesz usd czy euro ?:> |
Cytat:
Nie wiadomo jakim programem, ale prawdopodobnie z wykorzystaniem filtrów DirectShow przy dekodowaniu. Nie ma sensu tego pliku sprawdzać - nie jest to plik źródłowy. Jeśli już sprawdzać - to plik zapisany przez Fraps, czyli AVI (FPS1). |
Kod:
command line: |
Cytat:
Tak, jednak MPlayer odtwarza z 'paseczkami' (również nowsze nieoficjalne kompilacje). Najlepszym wyjściem jest mimo wszystko zainstalowanie Fraps'a wraz z jego kodekiem. |
mam najnowszego builda dla windows i mam paseczki MPlayer-1.0rc1
|
Cytat:
(Na ffplay obraz jest z paskami.) |
tylko ze mpui i tak pokazuje paski
|
Cytat:
Właśnie zainstaluj Fraps'a i wyłącz dekodowanie w ffdshow. Dlaczego? Ponieważ to co zobaczyłem na zrzucie odpowiada temu jak ffdshow 'radzi' sobie z dekodowaniem nagranego Fraps'em pliku wideo. Wraz z Fraps'em instalowany jest jego kodek. Filmiki nagrane starszymi wersjami Fraps'a ffdshow dekoduje poprawnie. MPlayer (MPUI, SMPlayer) nie ma problemów z odtwarzaniem - VLC nie odtwarza pliku wideo z Fraps'a. Poniżej zrzut ekranu z filmiku nagranego za pomocą Fraps 2.8.2 i dekodowanego przez ffdshow rev1309. http://img406.imageshack.us/img406/5...showop6.th.jpg |
OK.. wrzuce pozniej.. dzieki bardoz za pomoc
|
Cytat:
ale i tak jezeli nie wstawisz pliku zrodlowego, na nic nam ta konwersja 45mb to nie jest duzo, wrzuc to na serwer, a nie kombinuj z konwersjami jak konwertowales do tego divix'a to przeciez mogles 'dodac' te kolorowe paski, przez zla prace kodekow daj plik zrodlowy! |
Cytat:
|
sproboje z z tym ffdshow..
oryginalny plik mi neichce odtworzyc brak jakeigos kodeka lub zbior uszkodzony tak podaje allplayer a przy instalacji to dawa***322;em dalej dalej dalej moze cos nei zaznaczylem.. hmm dziwne.. chce odwtorzyc przez virtualdub i... http://www.imagehosting.com/show.php...orrrr.JPG.html moze frapsa musze zainstalowac [ wiem glupi pomysl.. ] |
Jak to zrobi***263; bez rekompresji - wczytaj do virtualdub - dla audio i dla video zaznacz "direct stream copy", wytnij niemal wszystko zostawiaj***261;c kilkunastosekundowy fragment, zapisz.
|
Dalej nie rozumiesz - jak rpzekonwertujesz to juz nie bedzie TEN film, tylko film ktory pdoczas konwersji ulega dekodowaniu przez Twoje zestaw kodekow - wiec plik wynikowy bedize ywgladal tak jak na Twoim monitorze. Jesli chczesz zebysmy Ci pomogli wrzuc gdzies oryginalny film nagrany przez FRAPSa. I nie powtarzaj po sto razy "Nie rozumiem czemu" - my tez nie wiemy poki nie dostaniemy do reki materialu...
|
jak fraps nagrywa to filmy zajmuja bardzo du***380;o :) przekonwertuje i wrzuce tam pozniej ale niemoge dalej zrozumiec ocb czego to sie tak zwali***322;o :S
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:50. |