![]() |
nie wiem jak wyłączyć wirtualny napęd ?
Stawiałem system (XP pro) na nowo.
Potem instalowałem to co potrzebne: nero , alcohol 120% , clonecd , clonedvd2, anydvd , dvdfab platinum , sony cd architect , ultraISO i deamon tools pro. W opcjach tych programów (które mają taką opcję) powyłączałem wirtualne napędy , nawet w daemon tools. Po jakimś czasie , właściwie przez przypadek, zauważyłem ,że jest jeszcze jeden dodatkowy napęd (wirtualny) oprócz pozostałych dwóch "fizycznych". Nie mam pojęcia jak go usunąć i czym go zrobiłem. Klikanie PPM nic nie wyjaśnia. Jak mogę się dowiedzieć jaki program jest odpowiedzialny za to ? |
Cytat:
Skąd ty bierzesz pieniądze na to wszystko? :hmm: || |
... wszystko oczywiście trial ,Shareware .
|
Cytat:
Ale... Triale są zazwyczaj 30-dniowe Więc... Po 30 dniach problem powinien zniknąć sam... :taktak: :czar: |
Stawiam na naped Nero:taktak:
najlepiej wklej foto z wlasciwosci menedzera z tymi napedami, bedzie szybciej |
Cytat:
... nieważne. ... oto zrzut: http://img72.imageshack.us/img72/697/obrazek2iu6.th.jpg |
a ja stawiam na Alcohol-a, u mnie jak wylaczylem virtuala w opcjach, to sie sam wlaczyl po restarcie
|
w alcoholu wirtualny nap***281;d wy***322;***261;czony , restarty wielokrotne ... nie pomaga.
Nero w wyborze nagrywarki ma Image Recorder . Mo***380;e to to , je***347;li tak , to jak wy***322;***261;czy***263; ? |
Cytat:
tlumaczac na polski to Nagrywarka Obrazow ;) |
Ilość załączników: 1
|
Cytat:
:mruga: |
Usu***324; wszystko.
Instaluj po jednej aplikacji i restart... b***281;dziesz wiedzia***322; co :D |
|
Ilość załączników: 2
wiec nie jest to na pewno daemon
Nero mozna szybko sprawdzic jak masz aktywny otrzymasz wowczas takie okno Załącznik 41100 natomiast jak nie byl aktywny spyta sie czy instalowac:taktak: a uruchamiasz to wszystko z tad/stad;) Cytat:
|
alcohol te***380; to nie jest /tak mi si***281; wydaje/ :nie:
Promi pisz***281; si***281; "st***261;d" :czytaj: :fiu: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:44. |