![]() |
Reklama? Bartez jest niezwykle "tolerancyjny" i się nie sprzeciwiał :P
Loki też mnie to zastanawia, bo w FAQ piszą, że: We are an online reseller of OEM software products Zresztą dla mnie to jeden pies, zależy mi na kupnie Visty SP2, a dostanę ją tylko z takiego sklepu jak ten. |
Cytat:
|
Cytat:
My tu gadamy sobie o użyciu komercyjnym. PS Pozwolil Ci Bartez na reklame? :> |
Cytat:
Nie dostajesz tutaj płyty i nalepki z kluczem. Cytat:
Stąd się zastanawiam, czy to wogóle jest legalne. |
Cytat:
- z tego co pamiętam jak na razie trzeba mieć minimum 2 elementy aby licencja była ważna (np nośnik + nalepka). |
Cytat:
http://www.windowsprofessionalkey.com/ Kupujemy ze strony klucz i dostajemy link do ściągnięcia windowsa. |
Cytat:
Popatrz, teraz wkleję tą: k***a i już mnie nikt nie weźmie na poważnie... |
Zabrzmiało jak zarzut, przytyk. :P
Tam ważna sprawa to SHA-1. |
Cytat:
|
Przyznaje się jakoś to tak nieprecyzyjnie wszystko opisałem tzn. z tymi łatkami to faktycznie jest tak jak Patrix pisze, bo MS nie wydaje takich "pakietów" a szkoda. A w przypadku visty dla Krisa chodziło mi o releasa który jest kopią z msdn i leży sobie na trackerach. A co do crc miałem na myśli ogólnie sumę kontrolną, a chyba dla obrazów windowsa jest to domyślnie SHA1 więc teraz doprecyzowuję swoją "myśl" :D
|
Cytat:
Jak już to MD5. |
Kris, jeżeli jesteś nadal chętny na to iso to mogę ci podać oryginalną nazwę pliku i sumę kontrolną (czysty obraz MS) do odszukania (jeżeli oczywiście nie posiadasz takich informacji). Sam niestety mam tylko wersję x86.
|
Cytat:
pod dorzuceniu łatek programem nLite czy jak tam go zwał crc nigdy Ci się nie zgodzi. W tym momencie bezpieczeństwo iso pada na pysk. |
Cytat:
|
Posłuchaj... robaczku... pytałem o płytę Visty HP 64-bit a nie o dobre rady. Zdanie sobie wyrobiłem pracując na wersjach od 3.11 do W7.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:20. |