![]() |
Problem rozwiązany-było to wadliwe działanie usługi sieciowej Kaspersky Anti Virus NDIS Filter troszkę sie namęczyłem ,ale SAM sobie poradziłem,FireFoxa nie musiałem instalowac bo oddawna czasami używam również,ale lubię mieć porządek w windzie.Pozdrawiam
|
Cytat:
chlopaki z microsoftu robia ie w wolnych chwilach i raczej dla rozrywki a ludzie by chcieli przez ie internet ogladac :D lekarstwo: Firefox, Opera itd. itp. |
@czary2mary nie psuj sobie nerw***243;w. Zainstaluj FireFoxa b***261;d***378; Oper***281; :)
|
IE sucks :D
|
Ilość załączników: 2
Cytat:
Załącznik 41115 |
zakladka zabezpieczenia - ustaw poziom sredni
i zaawansowane ustawienia domyslne:taktak: |
problem z otwieraniem stron w IE
IE zaczeła wyswietlać puste strony bądz same tło bądz nie kompletne strony ,w Firefox jest wszystko OK.
Zostało zrobione do tej pory--powtórna instalacja IE7 ,powrót do IE6 ,ponowna instalacja IE7 ,reset dodatków ,wyłaczenie formatów ActiveX, wszelkie próby zmian ustawień w opcjach inter. reset ustawień programu IE7 w zakładce narzędzia-opcje -zawansowane, zmiany ustawień kodowania--żadna z powyższych czynności nic nie zmieniła nadal praktycznie nie można używać IE ,system XP prof +sp2. Na pokładzie Kaspersky 6.0.2.261+OutpostFirewall+SpywareDoctor5 nie znajdują zadnych problemów jak również skan Nod 32+SuperAntiSpyware spod Visty na drugiej partycji również czysty.Logi wedlug mnie czyste,wygląda na jakiś problem z windą tylko jaki? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:22. |