![]() |
Problem z Samsung S182M ! :(
Witam.
Niedawno zakupilem w sklepie nagrywarke dvd samsung s182m.Niestety okazalo sie ze nieodtwarza plyt dvd nagrywanych na moim kompie.Bylem u 2-óch kumpli z nia i na ich kompach odtwarza wszystkie plytki i dziala bez zarzutów.U mnie odtwarza tylko plyty cd-r i dvd z gazety z jakims filmem.Gdy wloze plyte nagrywana(ktora ta nagrywarka u 2-och kumpli odczytala bez problemu) wyskakuje mi ze stacja dyskow niedostepna-niepoprawna ... lub otworzy sie puste okno w ktorym jest rozmiar 0bajtow,zajete miejsce 0bajtó.Czy ktos wie co to moze byc?Czy jechac do sklepu i ja reklamowac?Prosze o rade !!! |
ta***347;my posprawdzaj
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Klasyka - bajzel w systemie :ysz:
Nie wiemy nic na temat kompa, konfigu, mobo, chipsetu, ect... - norma :] Na początek proponuję odinstalowanie kanału IDE i samoinstal systemowy A w ostateczności niezastąpiony format c: || Jeżeli natomiast sprawdzałeś u kumpli, że spawarka jest sprawna To nie rozumiem za bardzo :nie: Co chcesz reklamować? ??? Ludzie! Nauczcie się radzić sobie z problemami! Co poradzi serwis? Powiedzą, że sprzęt jest sprawny i straci się tylko czas i nerwy (( Tak więc młotek w dłoń i jedziemy! :cisza: :czar: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
to jeszcze o niczym nie świadczy... :nie: a jaką masz w ogóle taśmę? :hmm: no i sprawdź zasilanie :czytaj: usuń IDE i zrestartuj komputer :taktak: no i napisz może łaskawie co nieco więcej o komputerze, jego konfiguracji.. systemie.. :fiu: |
Cytat:
Głowę bym dał że czytam plagiat :czytaj: Co prawda nie co do treści, ale co do formy to na 100% :taktak: :czar: |
Ilość załączników: 2
Cytat:
tak - plagiat :] przyznaje, ***380;e pozwoli***322;em sobie powt***243;rzy***263; Twoje s***322;owa Mistrzu Załącznik 41181 kolega raczy***322; wcze***347;niej ola***263; Twe sugestie ciep***322;ym moczem Załącznik 41182 wi***281;c ja z kolei pozwoli***322;em sobie przypomnie***263;, ***380;e tak si***281; nie robi :fiu: bandyta jeden! (( :D :mruga: |
Cytat:
:mruga: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:58. |