![]() |
adobe reader 8 - wolne dzialanie
Ilość załączników: 2
Plik PDF... dowolny
Adobe reader 8.0 Po przejrzeniu kilkunastu stron pliku PDF zuzycie pamieci wzrasta do niewyobrazalnych wartosci. Jaka jest tego przyczyna? Uzywam tez foxit reader i ten dziala elegancko:ysz: w miare przegladania oczywiscie wartosci rosna... |
powylaczaj pluginy
poszukaj speed-up readera troche to pomoze, ale i tak nie osiagniesz takiej wydajnosci jak przy FoxitReaderze |
Cytat:
|
Tak jak NeoFighter polecam Foxita. Jaki jest pow***243;d ***380;eby jeszcze u***380;ywa***263; Adobe zamiast Foxita tym bardziej ***380;e s***261; takie problemy...?
btw: My***347;la***322;em ***380;e j***261;dro mojego windowsa zabiera za du***380;o RAMu (razem z 60MB). Troche mnie pocieszy***322;e***347; :D |
Ja tak samo polecam to co koledzy.
Jezeli tylko do przegladania on sluzy to po co komu taka kobyla :) |
jest juz od jakiegos czasu adobe reader 8.1, wiec mozna sprobowac
|
Cytat:
Z drukowaniem PDFow duzo gorzej radzi sobie foxit. Jakosc wydruku jest co by nie bylo... niewystarczajaca do normalnego czytania... A co za roznica czy zabiera 60MB czy 90MB ? |
Cytat:
|
W wersji 8 jest wyciek pamięci, zabiera 100% CPU, wyciek jest z pliku AdobeUpdater.exe uruchamianego po otwarciu dokumentu pdf przez Adobe Readera.
Narazie nie ma lekarstwa --trzeba czekać |
Narazie nie ma lekarstwa - moze by tak wylaczyc aktualizacje ? :)
ale nie znam sie na wyciekach :) |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
Mam wersję 8.1, tyle,że angielską i nic podobnego się nie dzieje. |
Cytat:
|
Cytat:
U mnie zwykly tekst tez dobrze odczytuje. Problemy sa przy plikach ktore sa skanami dokumentow. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:26. |