![]() |
Odtwarzacze DVD nie widzą nagranej płyty...
Hej :)
Moja znajoma ma problem.. Ma nagrywarke SONY DVD RW DRU-700A i nagrala na plytke DVD 6 filmow. Sprawdzilysmy po nagraniu- jest ok, nagrywarka widzi nagrana plyte i mozna wlaczyc filmy ale... ma trzy odtwarzacze DVD ( Yamaha, LG i Panasonic) i zaden z nich niewidzi tej plyty!!!! Co wiecej nagralysmy jeden film na zwykla CD i jest dokladnie ten sam problem.!!! I wiecej (jakby tego bylo za malo..!! :) ).. gdy wlacza oryginalna plyte z filmem przez nagrywarke to oczywiscie widzi plyte ale filmu niemozna wlaczyc. Pomozcie bo juz zglupialam !!!!! |
Cytat:
Ale czy z obsługą divx/xvid? Cytat:
|
Taaaaaaaaa, chyba usunela power dvd :(
A co do divx.. kurde inne plyty nagrane czytaja , chociaz tez niewszystkie:( |
Cytat:
|
Cytat:
|
Kurde ciezko tak na odleglosc sie to robi , ale cos niemoze tego zainstalowac. No nic, poczekam jeszcze chwile... :)
|
no dobra, cos jest z ta instalka ktora ona ma. Skad sciagnac nowa? i samo zainstalowanie pomoze?
|
|
Kurde, jak chce sciagnac ta instalke to mi sie wlacza antywirus ze to robak jakis. Sciagac mimo to?
|
Plik pochodzi ze strony producenta wi***281;c na 99% jest bezpieczny, sam pobieram bo jeszcze po formacie nie zainstalowa***322;em playera dvd.
PS m***243;j antyvir nie zareagowa***322;. (avast) |
no a u mnie jak chce ten plik sciagnac to avast wrzeszczy ze robak i wiesza mi caly system i musze kompa restartowac :(
|
Mam Avasta, nie m***243;wi z***322;ego s***322;owa na ten plik...
BTW. W jakim formacie s***261; te filmy? DVD czy avi? I czy te stacjonarki odtwarzaj***261; Divx? |
Cytat:
|
a mo***380;e ta p***322;yta zosta***322;a nagrana w multisesji? :)
|
wiecie co, ja jutro do niej podjade to dokladnie wam napisze co i jak bo takie na odleglosc dowiadywanie sie jest bez sensu:) do jutra:)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:27. |