![]() |
Co sądzicie o częstych zmianach w CloneCD v4.0.0.0
No właśnie. Mnie to juz powiem szczerze zaczyna niepokoic. Panowie z Elby obudzili się po kilku miesiącach i w przeciągu tygodnia 4 bety wypuszczają za każdym razem poprawiając buraki. To jak na mój gust trochę sie spieszą. A po co? Nie można byłoby poczekać jeszcze z miesiąc dwa i wtedy dać gotowy produkt pozbawiony wad?
Apropo jade dalej na zasłużonym 3.3.4.1 i stwierdzam że jest lepszy od v4 który nie radzi sobie z niektórymi zabezpieczeniami (np. Settlers4 wychodzi z uszkodzonym plikiem autorun.exe) gdzie "stary" clone robi to idealnie no i jest bardziej przejrzysty. Czekam na spostrzeżenia i opinie |
W końcu to cały czas wersja beta.......
|
Ja w każdym razie trzymam kciuki za Oliviera, chłop się naprawdę stara, zobaczycie wersja finalna będzie zaj...ta.
|
Oby.
A ja nadal na 3341. Na liteonie 24x Jak będize finalna wersja 4 to zaraz ją tu przetestujecie. I jak uzyska aprobatę :) to się może przesiądę. Pozdrawiam |
A ja zainstalowałem 4.0 natychmiast i jest to jedyna wersja (no może poza 3.2.8.0) która u mnie działa. :-)
|
Cytat:
|
No cóż... Wszystko co nowe rodzi się w bólach.
A nowe jest napewno, bo jak w interfejsie autor zamieszał, to i w jądrze programu musiały nastąpić istotne zmiany. Tysiące linijek kodu, nowe możliwości i nowe ... błędy. Tylko nikomu nie potrzebne programy nie zawierają błędów ;-) |
Bety są poto aby je testować i znaleść błędy , niedoćiągnięcia a potem FINAŁ !
pozdrawiam |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:41. |