![]() |
szybki net - u kogo?
konczy mi się umowa na neostrade iraczej na pewno nie przedluze, bo za drogo? macie cos do polecenia; kablówka odpada, bo ze wsi jestem mazowieckiej ;)
netia sie reklamuje ostro ze swoim rokiem za darmo? skusił sie ktos na tę oferte? dlugo sie czeka? |
rok za darmo - przy umowie na trzy lata :czytaj:
je***347;li chcesz si***281; wi***261;za***263; na taki okres, Twoja sprawa... :fiu: zreszt***261; ju***380; kilka dyskusji by***322;o na ten temat :taktak: |
U mnie we wsi Czestochowa zanabylem sobie iplus'a. Moze drogo - 110 zeta - ale jestem mobilny :D. No i mam zasieg HSDPA. Teoretycznie 3,6 Mbita a w rzeczywistosci 1,2. Choc jak kupie antene to ma byce lepiej. No i czekam jak uruchomia 7,2 Mbit. Najwiekszy minus to limit 4 Giga.
Pozdrawiam |
Po co komu takie ***322;***261;cze przy takim limicie?
To nawet na www nie wystarczy..... |
dla szpanu :P
|
Dla szpanu to sie biemdablju kupuje. Jak sie czowiek czesto przemieszcza to jest najlepsze rozwiazanie. Nie kazdy sciaga nascie giga miesiecznie filmow ktorych i tak nie ma czasu ogladac.
pzdr |
netia daje niez***322;e promocje poczytaj www.netia.pl
|
nie wiem gdzie mieszkasz, ale SFERIA tez ma jakies promocje. Przyznam szczerze, nie zaglbialem sie w ta oferta. A to link http://www.sferia.pl/index.php?action=page&cid=77
|
Nie wiem jak teraz, ale kiedy***347; Sferia (bior***261;c pod uwag***281; jako***347;***263; ***322;***261;cza) to by***322;o dno...
|
Cytat:
Co innego szybkość, co innego limit ... owszem - prawda, że przy takiej szybkości można już oglądać telewizję itd. - ale nie każdy to lubi Ja w ostatnich miesiącach pobrałem pomiędzy 1,2 a 2,7 GB - a net chodzi czasem nawet po 8-10 godzin dziennie. Więc nie każdy potrzebuje wielkich limitów A prędkość się przyda - ja na swoje 512 w Neostradzie nie narzekam ... ale jakby było więcej ... czemu nie Pozdrawiam ro29 |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:29. |