![]() |
problem z nagrywaniem
Gdy nagrywam jakis kompakt z danymi to komputer sie zawiesza (myszka mozna
ruszac, ale nic nie mozna zrobic) lub pokazuje sie niebieski ekran. Jak komputer juz jest zawieszony, to dioda na nagrywarce caly czas miga jakby sie nagrywalo. Moja nagrywarka to Lg 16x 10x 40x , dosyc nowa i malo uzywana. Co mam zrobic zebym mogl wreszczie nagrac jakas plyte? pozdrawiam Marcin |
:)
Podać więcej informacji nt/ sprzętu, konfiguracji, systemu op. i progsa nagrywającego. Bo tu pewnie pies jest zagrzebany w konfiguracji kompa/sys.op. Pozdrawiam |
Cytat:
Pozdro |
mam win98 i zazwyczaj nagrywam nero. procesor to celeron 1000. Rowniez czesto jak zrzucam plyte audio to tez pokazuje sie niebieski ekran
|
Niestety będzie potrzebna instalka windowsa - miewałem to samo ale teraz na XP Pro zapomniałem co to problemy
|
Jeśli nie chce Ci się próbować z reinstalacją systemu itd., to po prostu weź nagrę pod pachę i zanieś do kumpla/kumpeli i sprawdź czy robi to samo. Jak tak, to serwis. Jeśli nie to przyczyny szukaj u siebie. A przede wszystkim napisz tą konfigurację.
Pozdrawiam |
ostatnio sprobowalem nagrac plyte easy cd creatorem i sie udalo. Ale i tak w najblizszym czasie zainstaluje sobie winxp.
Dzieki za pomoc |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:42. |