![]() |
Błąd załogi czy oszustwo ?
Witam.
Sprawa dotyczy UltraISO 8.6.3.2058 Premium Edition na str. http://www.cdrinfo.pl/download/2297070700. złej czy celowej informacji gdy nawet na str. domowej jest wersja 8.6.3.2056 Otóż w/w program po zainstalowaniu okazuje się wersją UltraISO 8.6.3.2052 (dużo starsza wersja) To jest ostatni taki przypadek takich informacji ale nie jedyny po którym zdecydowałem się wreszczie napisać i po którym znów będzie dłuższa przerwa w odwiedzaniu strony - (takie coś zraża). Jeśli zależy wam na psuciu sobie opinii to już wasza sprawa. pozdrowienia |
Och, jeste***347;my oszukiwani! :szczena:
Moje ***380;ycie leg***322;o w gruzach. :mruga: Kolego, wyluzuj - nie myli si***281; tylko ten, co nic nie robi. :tak!: |
na pewno ewidentne oszustwo! ktos chcial ukryc nowsza wersje! tylko dlaczego? :>
|
Na stronie http://www.ezbsystems.com/ultraiso/index.html jest faktycznie wersja 8.6.3.2056 - CDRinfo jest jak zwykle szybsze i lepsze :) nawet od producenta :)
Co jak zwykle potwierdza perfekcjonizm zalogi. Malkontentom mowimy nasze grupowe, solidarne, zdecydowane NIE! |
i co teraz b***281;dzie? :O a jak ten b***322;***261;d kogo***347; zabi***322;? bo zainstalowa***322; a to nie to! nie to! :buu:
jestem za***322;amany, po takiej odkrytej pomy***322;ce w numerku nie wiem w co jeszcze wierzy***263;....a mo***380;e cdrinfo.pl nie istnieje i tak naprawd***281; to celowa taka zmy***322;ka tylko....straszne :O || |
o ja piernicz***281;... :ysz:
:help: |
Biję się pokornie w piersi, mój błąd. Ma być oczywiście 2056. Jeżeli na serwerach ftp była wersja starsza, to tym bardziej przepraszam i dzięki za zwrócenie uwagi.
Jak to napisał jou, nie myli się ten, kto nic nie robi :) Ostatnio przerabiałem trochę dział download, mamy teraz pełną synchronizację z 2 ftpami i możliwe, że testowałem to akurat na tym pliku. Nie rozumiem tylko zarzucania nam oszustwa. Co niby mielibyśmy przez to zyskać? Człowiek poświeca masę czasu, żeby pliki były w miarę aktualne, a tu takie żale, ehhh... |
straszna to byla pomylka, pewnie jakies dymisje sie szykuja
|
Witam ponownie.
To że tak napisałem to wcale nie znaczy że musicie sobie robić podśmiechujki z czyichś uwag - i co za tym idzie nie musiałem sobie zaśmiecać kompa.Z takimi dowcipasami mie mam ochoty dyskutować a żeby było wam weselej to dopiszę : bez pozdrowień |
Cytat:
|
Cytat:
myślisz, że ktoś zrobił to specjalnie, by Ci dokuczyć? czemu oskarżasz załogę CDRinfo o oszustwo? co mieliby przez to zyskać? a podśmiechujki wynikają właśnie z tonu Twojej wypowiedzi, a nie z faktu, że zwróciłeś uwagę.. napisałbyś to samo w innym tonie i bez rzucania oskarżeń, reakcja byłaby zupełnie inna a ja jednak pozdrawiam |
@Bartez wyja***347;ni***322; wy***380;ej co si***281; sta***322;o wi***281;c :gerda: bo ju***380; widz***281; te zaczepki :>
Pzdr, Mac |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:59. |