![]() |
Modbo 760
Witam!Mam maly problem z chipem modbo 760.Posiadam konsole scph-77004 v15 .Zamontowalem do niej chipa modbo 760 i nic.Po wlaczeniu pojawia sie tylko napis modbo 760.Mozna wejsc w konfiguracje chipa a po przycisnieciu start na padzie wyskakuje disabled modbo chip.Co w takim przypadku zrobic?Orginalne gry wchodza bez problemu a na kopiach zapasowych pojawia sie zly format dysku.
|
Bo startem się wyłącza modbo ;)
|
Berion, ja ma deja vu, czy widziałem już ostatnio identycznego posta i odpowiedziałem na niego w identyczny sposób jak ty?
@Razdym, a może po prostu źle sformułowałeś zdanie? Może pisząc "start" nie masz na myśli przycisku start na padzie ale przycisk "reset" konsoli? Po włączeniu konsoli z modbo760 powinna zbootować się płytka znajdująca się w danej chwili w napędzie (lub włożona do niego po uruchomieniu się konsoli). Wciskanie jakichkolwiek przycisków jest konieczne tylko wtedy, jeśli ustawiłeś w menu dev1/dev2 jako domyślny tryb bootowania (wtedy przytrzymaj przy starcie X aby uruchomić w trybie autodetekcji, kwadrat dla fast lub kółko dla wymuszenia trybu PSX). |
Ty te***380;? :D Mo***380;e na k.pl nie zauwa***380;y***322;, ***380;e kto***347; mu odpowiedzia***322; XD
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:20. |