![]() |
Jak dlugo robi obraz plyty zabezpieczonej SD2??
|
mam teaca 40 juz tydzien i nie narzekam , narazie nie pale szybko bo mam lipne płytki (40 nie pociągną) heheh ale pali narazie wsjo, nie prubowałem z sd 2.5x ale reszta ok, a tak poza tym to w nowym biosie do teaca 24 bedzie mount reinier, wiec jesli nie chodzi ci o 40 x to 24 jest ok. ...... a dalem za 40, 520 (troche po znajomosci )ale da sie potargowac w kielcach gdzie indziej oferowali za 530 wiec cena kuszaca a liteona 40 nie polecam bo za drogi okolo 600 zeta
|
Hehehe a rozbierales moze liteona? Bo ciekaw jestem czy tez mam plastikowe lozyska ;D . Szczerze to mnie ot zupelnie wali - dziala super, gwarancja na dwa lata wiec nawet jek sie w tym czasie sypnie to wymienia na nowa (pewnie szybsza ;-) i po klopocie hehehe A jak padnie po dwoch latach to juz i tak bedzie to sprzet na tyle przestarzaly ze spokojnie kupie sobie cos innego moze juz DVD-R?
|
Cytat:
Jak chcesz kupować łożyska z plastiku z metalowymi kulkami (z których każda inna...) twoja sprawa, ja się zajmuję antyreklamą ;D |
Z tego co wiem to Teac 40/12/48 posiada bios 1.0B i Safedisc 2.0 łamie tylko z włączoną opcją Amplify Weak Sectors,nie radzi sobie także z SD2.51.
Źródło- http://www.cdfreaks.com/document.php3?Doc=71 |
Sory shephard, ale sądzisz, że Teac robi swój sprzęt z tytanu i materiałów kosmicznych, tak jak i LG daje 2 lata gwarancji, przecież gdyby był tak niezawodny miałbyś powiedzmy na to 3 lata lub 100000 km jak w samochodach Toyoty. Sory za Zart ale poniosło mnie.
|
Chyba kciałeś powiedzieć 'gearancja TEŻ dwa lata'...
LG to głupi wybór... już kiedyś pisałem jak są robione... Zresztą, jak widzę to nikogo to nie obchodzi... |
Witam, kiedyś sam miałem TEACa 4x4x32, z którym nie miałem żadnych problemów z zabezpieczonymi płytami, niestety nowe palniki z tej firmy mają z tym problem, dlatego całkiiem niedawno też miałem dylemat co kupić i wybrałem LG 32x10x40, który nie ma z tym żadnych problemów, no i gwarancja 2 lata.
|
Cytat:
|
kupcie juz lepiej jakas nagrywarke 24X z pewmosci wszystkim wystraczy a nie 40X bo po co?
|
a czy daje sobie rade z sd2
|
Dużo za niego odliczyli?
|
w sumie kosztowalo mnie to 500 zeta ale w rozliczeniu pozbylem sie poltorarocznego Teaca 4/4/32 - ktory sporo juz wypalil.
|
Cytat:
|
No ja własnie tez sie zastanawiam na kupnem nagrywary , tylko nie wiem czy 24X Yamahe czy wlasnie 40 TEAC . Co polecacie?????
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:31. |