![]() |
Problem z aktualizacją programu Alcohol 120%
Ostatnio coś mnie podkusiło by zaktualizować alkohola 120% (który działał bez problemowo). Ściągnąłem więc najnowszą wersję i rozpocząłem instalacje.
Program zarządał ode mnie zrebootowania systemu, więc to uczyniłem. Podczas uruchamiania sysytemu wyskoczył błąd i niebieski ekran. Uruchomiłem więc kompa od nowa, przywracając stare ustawienia i ponowiłem próbę instalacji. Bez rezultatów, sytuacja z bootowaniem powtarza się w kółko, a niebiesti ekranik jest opór irytujący :P . Mam więc pytanie, co mam zrobić żeby zainstalować alkohola? Proszę o pomoc. :help: (Po ok. 1h.) Ok. Udało mi się go zainstalować pod systemem awaryjnym, ale jak już jestem w normalnym (XP,SP2) to nie może stworzyć wirtualnego napędu, bo nie może wczytać sterowników. /andy - naucz się tworzyć sensowne tematy - tytuł "Problem" nic nie mówi./ |
to mo***380;e najlepiej wywali***263; starego zrestartowa***263; i zainstalowa***263; nowego...
|
1.U***380;ywaj tre***347;ciwych, precyzyjnych temat***243;w w nag***322;***243;wkach
2.Odinsaltuj A120%, wyczy***347;***263; wpisy. 3.Zainstaluj nowy 120%. http://support.alcohol-soft.com/en/knowledgebase.php |
Cytat:
:mruga: Z resztą się całkowicie zgadzam :taktak: |
ok, mój błąd :P.
alkohol wciąż nie działa, ale za ok. tydzień zmieniam system na viste, więc powinno być po problemie. A i dzięki za odpowiedzi! |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:34. |