![]() |
Wybór odtwarzacza DVD do 350 zł: LG, Pioneer lub inny?
Proszę o pomoc w wyborze odtwarzacza DVD. Mam do dyspozycji 350 zł Jak na razie, moje typy ograniczają się do trzech modeli, ale dopuszczam też inne rozwiązania. Który wybrać? Z góry, dziękuję za rady.
- LG DVX-286 - LG DVX9900 - Pioneer DV-300 |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
:czar: |
Cytat:
|
Dlaczego tanie i dobre odtwarzacze Wiwa i Manta s***261; warte polecenia? :pytanie:
Bo s***261; tanie i s***261; dobre :taktak: :D Np TEN :czytaj: Rz***261;dzi i szm***261;ci :tak!: || |
- Pioneer DV-300
- Pioneer DV-393 :spoko: rownie duzo softu poprawiajacego mozliwosci obu odtwarzaczy ale wybral bym cos typowo pod Divx .. Bellwood ,WiWa,Korr |
No, właśnie te typowe pod DivX to produkty raczej technologią wykonania daleko za uznanymi markami (ale nadrabiają softem). Nie chciałbym spędzać zbyt wiele czasu w serwisach, a chciałbym, żeby sprzęt posłużył kilka dobrych lat.
Czym różnią się te modele Pioneera: DV-300 i DV-393? |
Cytat:
Zaleca się kupno uznanego sprzętu i tego siódmej kategorii Rozkręcenie i porównanie wnętrz :O Dobrze jest też mieć ze sobą etopirynę No! Chyba, że się mieszka w klatce z Goździkową... :haha: |
Cytat:
Cytat:
|
To nie są bajki, lecz fakty. Przeczytałem, usłyszałem naprawdę sporo opinii na ten temat. I wniosek nasunął się prosty, marki typu Bellwood, Manta, Korr, Kiss, Elta, Wiwa dostarczają sprzęt nie do przebicia, jeśli chodzi o obsługę DivXów (soft), ale coś za coś... Z tego, co wiem produkty te często wracają do serwisów. I to nie jest żaden mój wymysł. Natomiast marki z wyższej półki nie ułatwiają z kolei sprawy użytkownikom w kwestii zabawy z Divxami i napisami do nich. Dla mnie priorytetem jest bezawaryjność, dopiero na drugim miejscu jest możliwość 'czytania' większości formatów.
|
Cytat:
:czar: |
za chwile dojdziemy do wnioskow, ze wiwy sa lepsze od pionkow i innych podobnych firm...
|
No, dobra. Zakładając, że jestem nieugięty, jeśli chodzi o przekonanie do tych firm pokroju Wiwy itd :D , możecie mi pomóc w wyborze spośród marek LG, Pioneer, Philips, Panasonic, Samsung, Thomson, Grundig itd.?
|
Cytat:
W ko***324;cu jest demokracja :czytaj: I ka***380;demu wolno dochodzi***263; z kim chce, gdzie chce i jak chce :taktak: So... Let's go! :czar: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:10. |