![]() |
Dziękuję bardzo, fajny program i dużo możliwości z konfiguracją. Można wszystko samemu dopasować i pobawić się z grafiką. Pozdrawiam
|
Linki poprawione. Przekierowywało na główną ponieważ, zmienił się adres ftpa. Teraz powinno być ok.
Miło mi, że ktoś jeszcze jest zainteresowany tym appsem. Program może i nie jest skończony (brak np. anty aliassingu na fontach), ale mimo to jest wg. mnie ciekawą i prostą alternatywą dla np. menu we flashu. Działa na Windows7 jakby co, tak samo jak na Wine i Crossover. |
Witam, chcialem sciagnac sobie ten program ale nie daje sie. Przekierowuje do glownej strony. Skad mozna sciagnac ten program. Bede wdzieczny za odpowiedz. Pozdrawiam
|
Akurat nie mam nic co wymaga***322;oby menu, ale nieraz s***261;siad przyniesie jakie***347; 2-3 gry i chce ***380;ebym zmontowa***322; mu z tego jedne DVD z menu i wtedy w***322;***261;czam swoje beztalencie i wychodzi jaka***347; s***322;aba grafika pod t***322;o menu ;)
|
Takie jest jego docelowe przeznaczenie.
A co do grafiki. Jak masz co***347; konkretnego na my***347;li to mog***281; co***347; zmontowa***263; w jeden wiecz***243;r. |
O wydaje mi si***281;, ***380;e b***281;dzie si***281; bardzo dobrze nadawa***322;o do robienia menu DVD dla kilku gier na jednym no***347;niku :)
Tylko musz***281; nauczy***263; si***281; jeszcze robi***263; tak***261; grafik***281;, co dla takiego beztalencia plastycznego mo***380;e by***263; trudne :( |
Pośpiech to zły doradca. O 'test.exe' na śmierć zapomniałem XD
Pliki poprawione. |
Przy przepisywaniu przykładowego configa zrobiłeś błąd... font jest teraz w "skins" a nie "skin" więc się nie pojawi ;) . No i trzeba było zmienić nazwę pliku przed opublikowaniem... "test.exe" się nazywa tylko dlatego, że gdy zacząłem go pisać był to właśnie "test" (później jakoś już zostało dla aplikacji, której bądź co bądź bardzo daleko jeszcze do końca :P i przykro mi, ale prędko chyba ukończona nie zostanie :(, ale o tym już wiesz)
|
Nie, nie ten program to menu, kt***243;re dostosowujesz edytuj***261;c *.ini. Oczywi***347;cie jest dla PC (Win32, nie wiem jak z Vista'***261;, ale na ka***380;dym 9x i reszcie NT powinno ***322;adnie dzia***322;a***263;).
U***380;y***322;em sformu***322;owania "na potrzeby kCDRi" poniewa***380; przygotowuje tutorial o kompilacji zawieraj***261;cej fanty dla PC i konsoli. Obie autobootowalne na obu platformach. @Kasprzak THX! |
Czyli to jest program do tworzenia takiego menu? I on jest tylko na konsole?
|
Naprawde dobra robota, ladnie wykonane, w miare przejrzy***347;cie jest. Dla chcacych sie pobawic napewno przyda sie!
|
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=72880
Wszelkie komentarze mile widziane. Program jest w OGLu, wi***281;c jeszcze wiele bajer***243;w mo***380;na doda***263; :taktak: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:55. |