![]() |
Wejdź w opcje winhiipa zmień lub sformatuj dysk pod 48bit,zapewne dysk był sformatowany pod 28bit i przez to pokazuje tylko 125GB .
|
witam a ja mam taki problem mam dysk samsunga 250gb i winhip go widzi gdy w tym dysku niema zworek wybieram wiec ten dysk 250gb a tam mi na tym pasku pokazuje 125gb(free) czemu tak jest? jak dysk jest pusty
|
heh kolega mi podpowiedział że może źle jest podłączony, wiec połączyłem go bez kieszeni i teraz działa w porządku, dzieki za pomoc :spoko:
|
dziwna sprawa i te -922GB? hmm sprubuj sformatowac w partition magicu 8 potem ale uwaga! w Winhipie za***322;***243;***380; partycje...
|
-900GB - Niez***322;a pojemno***347;***263; :D
Niestety je***347;li chodzi o problem to nie potrafi***281; pom***243;c. Na my***347;l mi przychodz***261; jedynie bad sektory (mog***322;oby to t***322;umaczy***263; protesty HDLa przy zapisie). |
Problemy z WinHIIP
Mam taki problem że gdy chcę skopiować grę na dysk przez HDL to pomimo errorów gra przestaje się kopiować, i tak mam przy 90% gier które sprawdzałem. Wiem że to między innymi wina płyt chociaż nie są porysowane.
W zwiazku pomyslalem że gry skopiuję na PC prze WinHIIP. Lecz gdy włączam ten program to dysk jest dziwne odczytywany: http://img02.picoodle.com/img/img02/...1m_f26cb9a.jpg przy próbie Scan / Repair PS2 Drive wyskakuje mi błąd: Niewłaściwy parametr został wprowadzony. O formacie WinHIIP'em juz nie wspomne. Co mam zrobić żeby dysk byl odczytany poprawnie ? Dodam że dysk jest jakoś dziwnie wykrywany przez system, pod nazwa: T 4 0 4 o ile dobrze pamiętam. Natomiast w konsoli dysk działa bez problemu, gry ( te które udało sie skopiować działają cacy ) i pliki też bez problemu przyjmuje. Dysk to Seagate 40GB. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:10. |