![]() |
kopiowanie diablo 2 z orginalnych plyt, jak ??
hey
no wlasnie , udalo sie to komus ? czy bede musial bawic sie z jakimis crackami ? bardzo prosze o jakas rade pozdrawiam i z gory thx za ew. pomoc |
Czesc. Jestes tu swiezy, wiec odpowiem ci konkretnie - masz tu link do tematu ktory juz byl, z odpowiedzia na twoje pytanie. A na przyszlosc wcisnij "szukaj" - juz jest nawet przycisk przetlumaczony.
http://www.cdrinfo.pl/cgi-bin/Ultra/UltraBoard.cgi?action=Read&BID=1&TID=21561&P=1&SID =133600#ID13 |
Cytat:
z angielskim nie mam raczej problemow a wspomnianego "szukaj" po prostu nie zauwazylem, widocznie za slabo szukalem pozdrawiam i dzieki za fatyge |
W diablo 2 wersja PL, zabezpieczoną płytą jest tylko CD nr 2 czyli playdisc. Gra przy właczaniu spr. dane zapisane w subkanałach na cd. Jeżeli masz nagrywarkę która odczytuje subkanały 96 (DAO-96) to użyj programu CloneCD z zaznaczonymi opcjami Read Subchannel Data from Data Tracks (audio tracks też możesz zaznaczyć, prwencyjne).
Pozdrawiam +++LeWaP+++ |
a na przyszlość to po prostu secrom new od sonego :)
pozdro |
Sorki za lamerskie pytanie :)
Mam oryginal LoD ale chce nagrac drugia kopie aby mozna nia bylo grac na bn Z zaznaczaniem opcji w CloneCD juz wiem, ale... czy trzeba nagrywac z plytki na plytke, czy mozna zrobic image plytki tak abym ja potem wypalil i dzialala na BN z gory dzieki |
dlaczego od razu lamerskie / nazwy nie musisz znać, grunt to wiedzieć jak to skopiować, a zreszta człowiek uczy się przez zcały czas / a co do LoD to tak samo secrom new ale co do gry na BN to do tego potrzebny dobry / niewykorzystywany przez nikogo innego serial/
pozdro a nie zauważylem końcówki, można z image jak był dobrze zrobiony |
Mam orginal swoj z cd keyem ale chce plytke wypalic koledze ktory ma
cd keya dobrego ale nie ma orgyninalnej plytki cd :) nagrywam pierwsza plytke wlasnie ... zrobilem obraz : odczytywanie danych sub. kan. danych i audio a wypalam : w speedzie 8x, z tymi opcjami ktore trzeba, ale nie wypalam w dao96 ( nie bardzo wiem o co chodzi ), zaznaczylem opcje DAO-RAW czyli taka jak wykryl CLONY XXL |
okej wypalilo
wszystko dziala wlacznie z BN :) dzieki za pomoc !!! |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:41. |