![]() |
dzi***281;ki za tak liczny odzew da***322;em rade :)
|
Ilość załączników: 1
W cd-labelprint można to zrobić bez większych problemów i nic nie trzeba ciąć, wystarczy mieć wszystkie elementy i złożyć w całość.
Załącznik 42014 :) |
Cytat:
Easy-PrintToolBox prosciej sie nie da ;) lub SureThing CD Labeler Deluxe 5 to mialem tylko na HDD jak to Ci opisac to jest ..proste |
tak :spoko:
tylko tylko jeszcze żeby była lepsza jakość a potem proszę o krótki opis jak to zrobić :czytaj: :) |
Ilość załączników: 1
. o to chodzi
reszt***281; "napskow" wiadomo te***380; recznie trzeba wstawic |
Ilość załączników: 2
tak zgadza sie panowie wszystko rozumie ale
dam na to przykład jak z czegoś takiego Załącznik 42002 zrobić takie coś Załącznik 42005 |
dowolnym normalnym programem graficznym
np wymienionym CorelDRAW oczywiscie mozna uzyc innego, byle mial tak podstawowe funkcje, jak wczytywanie zdjecia i jakikolwiek sposob na wyciecie z niego kolka zwykle mozna to zrobic za pomoca kilku sposobow tylko czy naprawde musisz wycinac kolko? to nie problem, ale po co kombinowac sproboj kwadrat o boku 118mm i odpowiedniej DPI dla twojej drukarki - to prozaincze przeksztalecnie do zrobienia nawet w IrfanView |
Corel Draw
|
@seku m***243;g***322;by***347; zamie***347;ci***263; fotografi***281; ?
|
hmm no tak to ja wiem ze sie da bo drukuje za pomaca softu od Canona ale
mi chodzi o to ze np. daj na to mo***380;na pobra***263; gotowe do nadruku w kszta***322;cie okr***281;gu ok***322;adki ale w***322;a***347;nie jak tak***261; zrobi***263; ze zdj***281;cia ***380;eby idealnie pasowa***322;a bo jak sie zdj***281;cie normalnie chce da***263; to zawsze co***347; sie obetnie |
Nawet paintem si***281; da, chocia***380; nie***322;atwo. :taktak:
Nero cover designer zapewne i lepiej i ***322;atwiej. :idea: |
czy przerobic fotografie do nadruku na CD/DVD
a dokładnie chodzi mi oto jak przerobić fotografie aby można było ja wydrukować za pomącą drukarki na cd/dvd
zdjęcie jest np. prostokątem a potrzebuje go zrobić jako okrąg pasujący do nadruku 118mm na zewnątrz i 18mm od wewnątrz tzw. "małe oko" do nadruku |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:37. |