![]() |
Od kiedy projekt Konnekt dojrza***322; do stabilno***347;ci, po***380;egna***322;em n***281;dzne i losowo generuj***261;ce 100% obci***261;***380;anie procesora GaduGadu. Never more.
|
Polecam Gadu Gadu Lite. Malutki nie obci***261;***380;a komupterka.
|
zainstaluj nowsza - ja mam 7.7.0 i nie narzekam
|
Cytat:
|
no a zmieniales teraz z tej wersji 7.6 na jakas 6.x ?
a jak wylanczasz programy ktore dzialaja w tle nie mowie teraz o avg na przyklad ale skype niedzwiadek... Cytat:
|
gadu gadu kiedyś używałem 6.1 a od jakiegoś czasu używam g-g 7.6 build
w tle chodzą service pack 2, zone alarm,avg,skype,bearshare. internet radiowy 256Kbit/s a połączenie adsl dsl Cytat:
/andy - edytujemy swoje pościki bo jeszcze jakiś zły moderator bana da. ;)/ |
To pewnie problem z tym update.tmp, ale ja bym poleca***322; przej***347;cie na zmian***281; na jak***261;***347; alternatyw***281;... :)
|
Wgraj GG 6, du***380;o mniej obci***261;za system ni***380; wersja 7 ( tam ca***322;y czas w tle chodzi winamp )
|
a jakich wersji gg uzywales ?
jakie programy chodza Ci w tle ? napisz dokladnie jakie masz wlaczone... i napisz mniej wiecej jaki komp i jakie polaczenie z netem... |
system masz zaaktualizowany tzn. wgrany SP2 i dalsze poprawki ?
|
System XP i gadu-gadu
Witam wszystkich i mam takie pytanko do was otóż kiedy mam włączone gadu gadu system i g-g bardzo mi się muli zacina, jest bardzo wolny, a kiedy mam gadu gadu wyłączone całkowicie to system chodzi prawidłowo. Skanowałem system i nie mam żadnych wirusów ani robaków, próbowałem też instalować nowszą wersję i nic to nie pomogło. Bardzo bym was prosił o rade jak temu zaradzić ponieważ dużo używam g-g ale kiedy tak sie zacina to nie da się pisać.
pozdro |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:02. |