![]() |
Tel. na abonament bez pracy?
Witam!
Byłem dziś pytać się w PlusGSM czy mogę wziąźć telefon na abonament podczas gdy nie mam pracy, miła pani odpowiedziala że tak: dowod osobisty, drugi dowod tożsamości (moze być legitymacja szkolna?) i wypis z biora meldunkowego. Czy w Orange jest tak samo? Czy legitymacja szkolna to moze byc drugi dok. toż? |
Tak jest to samo
Inacze jest tylko jak masz umowe zlecenie, wtedy zamiast wypisu z biura, wystarczy za***347;wiadczenie ***380;e pracujesz na zlecenie :D |
z tego co wiem wsz***281;dzie s***261; wymagane takie same dokumenty
w play'u m***243;wili, ***380;e mo***380;na te***380; przynie***347;***263; jaki***347; terminowo op***322;acony rachunek (np. pr***261;d gaz, telefon etc.) na w***322;asne imi***281; i nazwisko |
Cytat:
I czy na drugi dowod wystarczy legitka szkolna? |
a legitymacja studencka? albo jaka***347; legitymacja emeryta albo rencisty ;)
jak masz, to dzia***322;aj :mruga: |
prawko, paszport, albo legitymacja studencka (nie dam glowy sciac, ale chyba to byl moj drugi dowod tozszamosci po dowodzie osobistym w Erze)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
a drugi dok: ksiazeczka wojskowa/passport etc. Uh czyli nie da rady :( Jak narazie |
we***378; prawko albo paszport, powiesz im, ***380;e Ci si***281; ***347;pieszy i dadz***261; Ci umow***281;..
moja Mama kiedy***347; tak zrobi***322;a |
Cytat:
pzdr sobi |
a po co się pchasz w abonament , nie lepiej mieć telefon na kartę ?
płacisz 50 zł i masz spokój na 3 miesiące (no chyba , że wygadasz tą kasę i chcesz dalej dzwonić) pozdrawiam |
Prawko w toku - bedzie za miesiac, paszport bedzie za dwa miesiace
odnosnie karty... abo ma taka zalete ze ma za darmo do wybranego nr ;( |
Cytat:
jakiś czas temu dzwoniłem do Ery dowiedzieć się i w momencie gdy się chce wziąć abonament z telefonem to żądają kaucji - wychodzi, że za tą kaucję można sobie na Allegro taki telefon kupić :taktak: przy samym abonamencie to wszędzie chcą standardowo 2 dokumenty, rachunek lub wyciąg z konta. w Orange kumplowi dali abonament i telefon bez problemu po pokazaniu wyciągu z konta gdzie ma trochę kasy na czarną godzinę ;) |
a nie mo***380;esz wzi***261;***263; tego telefonu na rodzica, brata, dziewczyn***281;, dziadka? ;p (lub kogo***347; kto nie b***281;dzie mia***322; problem***243;w z otrzymaniem telefonu na abonament) a po jakim***347; czasie zrobi***263; cesj***281;.. to nic nie kosztuje..
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:05. |