![]() |
Polecam bo zależy mi...
Cytat:
Pozdrowionka. Ps. O Killzone umieściłem informacjię w 3-ch, może 4-ch forach, i wydaje mi się , że na online ta gierka jest naprawdę przyzwoita. :polska: |
@joujoujou, mo***380;e niech nowy topic za***322;o***380;y xD
Co do grania on-line na PS2 to nie op***322;aca si***281; grac na serwerach sony itp gdy***380; wi***281;kszo***347;***263; ju***380; praktycznie wymar***322;a tym bardziej ***380;e SONy zapowiedzia***322;o zamkni***281;cie kolejnych serwer***243;w. Tak jak wspomnia***322; Berion jedynym sensownym wyj***347;ciem jest XLink-Kai. Lista Obs***322;ugiwanych gier na PS2 przez X Linka: Cytat:
|
Cytat:
|
Killzone jest grywalne na online - polecam
Killzone jest grywalne na online - polecam
|
To kiszka. Chyba nadal będę męczy gry online przez kompa :/
|
Pono***263; ma***322;o ludu gra online na PS2. Zainteresuj si***281; te***380; XLinkKai (wszystkie gry z opcj***261; gry po LANie np. GT4).
|
Jest zdaje się port RJ45. Można tam podłączyć kabelek.
Chciałem pograć sobie w najnowszego PESa z ćwokami z zagranicy ;) |
A jak chcesz to zrobi***263;? Europejskie Network Adaptery nie maj***261; gniazda na RJ11, a PS2Slim maja chyba tylko port dla RJ45 (:hmm:). Dla mnie Online na PS2 to ciekawostka - nigdy sie za to nie zabiera***322;em.
Nie, jeszcze trzeba spatchowa***263; DNAS, ale tylko w grach Sony. Tutorial jest na g***322;***243;wnej. |
A jeśli podłącze bezpośrednio kabel internetowy do konsoli, będzie można grać, czy trzeba coś jeszcze kombinować??
|
Kabel RJ45 krosowany do karty sieciowej. Nie wiem tylko jak z MAC i TCP/IP na konsoli bo w grach, kt***243;re nie korzystaj***261; z NAD trzeba to przecie***380; jako***347; ustawi***263;. :hmm:
|
Jak podłączyć PS2 do internetu?
Nie chodzi mi o to, aby włożyć kabelek do konsoli, tylko żeby podłączyć do kompa a z kompa do internetu. Czy ktoś zna jakiś FAQ na ten temat.
Czym można grać przez internet, używając kopii oryginałów? I czy w ogóle dużo ludzi gra na serwerach? Przyznam szczerze, że jeszcze ani razu nie próbowałem podłączyć konsoli do internetu, więc jestem w tym całkowicie "zielony" ;/ |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:33. |