![]() |
JAK ZROBIĆ ABY PO WŁOŻENIU PŁYTKI AUDIO...
JAK ZROBIĆ ABY PO WŁOŻENIU PŁYTKI AUDIO DO CD-ROMA WYSWIETLAŁY SIE TYTUŁY W MEDIAPLAYER?Nagrywam w nero z mp3 i mam nazwy utworów jak teraz zrobic zebym widział jaki są piosenki zamiast ogłuipiających TRACK 1........
|
Nie da rady, bo windows media player nie czyta cd-textu.
|
Właśnie - co czyta?
Jakoś kiedys szukałem playera któy by czytał i o dziwo nic takiego nie znalazłem... |
jet audio
|
dzienki :) ale to krowa (zapomniełm napisac że o tym akurat słyszałem... wyleciało ;) ) troszke wielgachny i jakoś mi do gustu nie przypadł...
Ciekawe czy jest jakiś plugin do winampa... Muszę poszperać :) |
heh krowa jak krowa ale jak dobrze poustawiaszs to mozesz wylaczyc poziosta;e komponenty i zostawic sobie tylko cd
poza tym w jet mozesz sobie wlaczyc opcje ze tylko taki waziutki pasek sterowania bedzie widoczny jezeli nie chcesz to na stronie teac.de znajdziesz jakis prosty player z obsluga cd textu - osobiscie tego nie sprawdzalem ale nie napisali ze tylko do teaca wiec moze warto zobaczyc co to |
Cytat:
Jesli chcesz widziec tytuly, a nie chcesz instalowac Jet-Audio mozesz to widziec w systemowym playerze, ale pod warunkiem, ze nagrywasz plyte w Feurio. Wtedy mozesz po zakonczeniu projetku mozesz go zapisac do bazy systemowego odtwarzacza ( tworzony jest plik cdplayer.ini) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:33. |