![]() |
Polska Wikipedia na DVD
http://dvd.wikimedia.pl/
Już zasysam, ma ktoś może okładke box dvd do tego ? Bo u nich w dobrej rozdzielczości to tylko nadruk na płytę udostępnili Jest jeszcze mała nieścisłość: raz piszą, że zajmuje 8GB a raz, że 4,7GB na ftp heliona jest obraz ~4,2GB a liczba hasel tu i tu taka sama wiec może coś się pomylili przy szacowaniu ? ??? |
Chyba w torrencie jest full - 7.39GB wi***281;c prawd***261; jest, ***380;e ok. 8GB :)
|
7,4 GB.
Przeca jak ciagniesz - to widzisz :) |
Cytat:
thx pozdro. |
W sumie dobra opcja z tym zrzutem na DVD. Wszystko na jednym a czasami ci***281;***380;ko wikipedia chodzi wiec na plus. W dobie dzisiejszego netu, mysle ze malo osob z tego skorzysta. Ja odruchowo zawsze na biezaco w wikipedii szukam i wiem ze jakbym mial na plytce wiki to i tak bym szukal na stronie a nie na plycie.
|
Cytat:
poza tym chce j***261; nagra***263; komu***347; kto jeszcze nie ma internetu ;) |
Cytat:
|
Warto to mie***263;, zasysam ;)
|
Ciekawe czy... fotka.pl bedzie tez na DVD? :]
|
Cytat:
|
Swoja droga...ciekaw jestem ile zajmuje caly zrzut onet`u, od poczatku powstania. :)
|
Cytat:
|
przestrzegam ten torrentowy image jest zd*piony (przynajmniej ja takie fake'owe pakiety dostalem) !
niech mnie szlag md5 nie sprawdzilem i teraz mam podstawke pod kubek za 8zl... (dvd+r dl) wlasnie skonczylem sciagac z ftp - okazalo sie, ze wersja taka sama tylko tak to upakowali pieknie ze zajmuje 50% mniej... (teraz sie sprawdza md5) dlaczego nie spakowali tego na torrencie tylko kaza doi***263; jak os***322;om nadmiar ? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:30. |